×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

mouz och FlipSid3 till WB-final i Krefeld

1
Efter två dagars spelande på Acer Predator Masters-finalerna har mousesports och FlipSid3 tagit sig till winner bracket-final, medan ytterligare fyra lag fortfarande slåss i loser bracket.
Åtta lag har blivit sex nere i TaKeTV-studion i Krefeld, Tyskland, när Acer Predator Masters-finalernas andra dag är färdigspelad. Idag kommer ytterligare tre lag få lämna turneringen, när tre loser bracket-omgångar samt winner bracket-finalen avgörs.

Gårdagen öppnades med ett polskt derby mellan CSGOLounge och Vexed, ett möte som de förstnämnda lyckades vinna efter en riktigt dramatisk drabbning. Efter att båda lagen hade vunnit var sin karta var nämligen Cobblestone den avgörande, och där togs mötet till övertid innan Lounge kunde avgöra mötet.

Även mötet därpå, mellan Alternate och LDLC White, togs till övertid i sin första karta när Alternate, efter många om och men, eliminerade LDLC White. Värt att notera är att Christian "crisby" Schmitt spelade helt fenomenalt för Alternate, då han fick ihop 40 frags i övertidsmatchen och 28 i den tredje avgörande kartan.

I winner bracket blev det inte lika tuffa matcher, då mousesports två-nollade sig förbi E-Frag, dock med en jämn 16-13-karta. Samma sak gällde även FlipSid3 när de slog ner HellRaisers till loser bracket, då de knep Cobblestone med tydliga siffror och avgjorde på Overpass med knappa 16-13.

Gårdagens matcher

Polen Vexed vs. Polen CSGOLounge

Vexed: Hyper, GruBy, repo, rallen, Furlan
CSGL: MINISE, MICHU, mouz, innocent, SZPERO

Frankrike LDLC White vs. Tyskland Alternate

LDLC: matHEND, bodyy, Fuks, to1nou, DEVIL
Alternate: crisby, keev, kzy, stfN, tiziaN

Tyskland mousesports vs. Bulgarien E-Frag

mouz: chrisJ, nex, NiKo, Spiidi, denis
E-Frag: spyleadeR, bubble, nkl, v1c7oR, dream3r

Europa HellRaisers vs. Ukraina FlipSid3

HR: ANGE1, oskar, kUcheR, STYKO, Zero
F3: WorldEdit, B1ad3, markeloff, bondik, Shara


Ovanstående resultat innebär alltså att Vexed Gaming och Assembly-mästarna i LDLC White får lämna turneringen, medan resterande lag kommer att få möta sitt öde idag. Dagen börjar med loser bracket, där E-Frag och CSGOLounge kommer att riva peruker i kampen om att överleva dagen, medan HellRaisers och Alternate kommer att göra detsamma senare under eftermiddagen.

När de två inledande matcherna spelats kommer de två vinnande lagen att mötas i kampen om att avancera till consolidation-final. Dagen kommer att avslutas med winner bracket-finalen, som alltså står mellan mousesports och FlipSid3 Tactics, klockan 22:00. Vinnaren i det mötet går till final, medan förloraren åker ner till consolidation-finalen.

Dagens matcher

Bulgarien E-Frag vs. Polen CSGOLounge

Vexed: Hyper, GruBy, repo, rallen, Furlan
E-Frag: spyleadeR, bubble, nkl, v1c7oR, dream3r

Europa HellRaisers vs. Tyskland Alternate

HR: ANGE1, oskar, kUcheR, STYKO, Zero
aTn: crisby, keev, kzy, stfN, tiziaN

Loser bracket-final

Vinnare 12:00 vs. Vinnare 15:00

Tyskland mousesports vs. Ukraina FlipSid3

mouz: chrisJ, nex, NiKo, Spiidi, denis
F3: WorldEdit, B1ad3, markeloff, bondik, Shara

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..