×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Orgless nere på fyra — SKYTTEN testspelar

0
Orgless har gjort sig av med danska Benjamin "tabu" Vangstrup, och nu testar man den före detta LGB- och Team Kinguin-svensken Alexander "SKYTTEN" Carlsson.
Orgless, tidigare kända som både CSGO.one och PixelFire, är nere på fyra ordinarie spelare. Det är danske Benjamin "tabu" Vangstrup som lämnar laget då han inte har möjlighet att lägga ner tiden som krävs för att ta femman till världstoppen. Istället testspelar de svenske Alexander "SKYTTEN" Carlsson.

Carlsson har inte setts spela på högre nivå sedan den delade tredjeplatsen på Nordic Nationals i december, där han spelade tillsammans med André "BARBARR" Möller i GreyFace-inspirerade CSGOBestpot. Innan det sågs han försöka bygga ett helsvenskt lag under namnet TSK, ett projekt som verkade läggas på is kort därefter.


SKYTTEN under sin tid i LGB, här bredvid Freddy "krimz" Johansson.


Både fram- och motgångar för Orgless

Orgless har haft en tuff, men samtidigt framgångsrik, start på året. Till en början knep man en plats till PGL:s europeiska minorturnering, detta under organisationen CSGO.one. Därefter lämnade man sagda organisation då anställda påstods ha försökt få spelarna att spela läggmatcher i en turnering.

Kort därefter slutade de på en respektabel delad tredjeplats på PGL:s minorturnering under PixelFires fana, men blev snart utan organisation igen då PixelFire påstods vara för svag för att kunna ha ett sådant ambitiöst lag som spelarna ville vara. När de sedan, utan sponsor, åkte till Assembly Winter i Helsingfors, Finland, kraschade man ut på en sistaplats, vilket är varför man nu väljer att testa följande femma.

Orgless

Ungern Viktor "flash" Tamás Bea
Ungern Bence "DeadFox" Böröcz
Danmark Lasse "maeVe" Elgaard
Sverige André "BARBARR" Möller
Sverige Alexander "SKYTTEN" Carlsson (testspelare)

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..