×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Östeuropa övertygar på APM-finalerna

1
Efter den första dagen av Acer Predator Masters Season 2-finalerna är tre östeuropeiska lag kvar i winner bracket, medan övriga från och med nu slåss om överlevnad i turneringen.
Det blev en lång första dag i Krefeld, Tyskland, när TaKeTV-studion bjöd på öppningsmatcherna på Acer Predator Masters-finalerna. Fyra stycken bäst-av-tre-möten utspelade sig, där matcher blev så utdragna att det skapade förseningar i schemat — trots att bara en match gick till tre kartor.

FlipSid3 vidare efter tre kartor

Den första matchen var polska CSGOLounge mot ukrainska FlipSid3 Tactics, där de förstnämnda vann öppningskartan Overpass med knappa 16-14. "F3" kom sedan ikapp med en 16-11-vinst på Train, och det krävdes en Cobblestone-drabbning för att kora ukrainarna och deras ryska AWP-spelare vinnare i mötet. Detta var den första kartan som gick till tre kartor, men inte nödvändigtvis den jämnaste.


bondik & co. vann efter tre kartor.


Polen CSGOLounge vs. Ukraina FlipSid3

CSGL: MINISE, MICHU, mouz, innocent, SZPERO
F3: WorldEdit, B1ad3, markeloff, bondik, Shara



Hemmafavoriten vann knappt mot fransmännen

När hemmafavoriten mousesports mötte Assembly Winter-mästarna LDLC White blev det nämligen en riktig nagelbitare. Storspel från Johannes "nex" Maget och Nikola "NiKo" Kovac säkrade nämligen en övertidsvinst på Dust2. Även den andra kartan gick knappt mousesports väg, då de vann med jämna 16-13, trots en 30-bomb från den belgiska motspelaren Antoine "to1nou" Pirard.


nex och NiKo var stjärnorna i mousesports mot LDLC White.


Tyskland mousesports vs. Frankrike LDLC White

mouz: chrisJ, nex, NiKo, Spiidi, denis
LDLC: matHEND, bodyy, Fuks, to1nou, DEVIL


Bulgarerna fortsätter att övertyga

Efter mousesports vinst var det dags för landsmännen i Alternate att pröva sin lycka, detta mot minorfinalisterna E-Frag. Det gick dock inte som tyskarna hoppats, då mötet blev det minst jämna på hela dagen. Deras egna kartval, Cobblestone, vanns av det bulgariska motståndet med övertygande 16-7, och när det kom till E-Frags egna kartval blev det inte mycket mer spännande.


dream3r och hans E-Frag fortsätter att spela stabilt.


Tyskland Alternate vs. Bulgarien E-Frag

Alternate: crisby, keev, kzy, stfN, tiziaN
E-Frag: spyleadeR, bubble, nkl, v1c7oR, dream3r


HellRaisers nyrekryter klev fram

Kvällens fjärde match, som faktiskt var den tredje att börja med sista att avslutas, blev en riktigt svettig drabbning mellan HellRaisers och Vexed Gaming. På HellRaisers Inferno gick nämligen båda halvorna 8-7 till östeuropéerna, vilket gav dem en 16-14-vinst. Om det inte var tillräckligt jämnt blev resultatet även identiskt på nästkommande Cobblestone, och en storspelandes Martin "STYKO" Styk, tillsammans med starkt spel från Patrik "Zero" Zudel och Tomas "oskar" Stastny säkrade avancemang med sitt HellRaisers.


kUcheR och ANGE1 blev lite carryade av HellRaisers nyrekryter.


Europa HellRaisers vs. Polen Vexed

HR: ANGE1, oskar, kUcheR, STYKO, Zero
Vexed: Hyper, GruBy, repo, rallen, Furlan


Ytterligare fyra bäst-av-tre-möten idag

Idag kommer ytterligare två stycken bäst-av-tre-matcher att spelas, detta när den första omgången i loser bracket skall avgöras, medan även winner bracket-semifinalerna kommer att få var sin vinnare. Först ut är ett polskt derby där Vexed och CSGOLounge slåss från och med 13:00. Därefter kommer LDLC White och Alternate att kriga om överlevnad. Från och med 19:00 är det winner bracket som gäller, där mousesports och E-Frag möts, följt av ett östeuropeiskt möte mellan HellRaisers och FlipSid3 Tactics.

Dagens matcher

Polen Vexed vs. Polen CSGOLounge

Vexed: Hyper, GruBy, repo, rallen, Furlan
CSGL: MINISE, MICHU, mouz, innocent, SZPERO

Frankrike LDLC White vs. Tyskland Alternate

LDLC: matHEND, bodyy, Fuks, to1nou, DEVIL
Alternate: crisby, keev, kzy, stfN, tiziaN

Tyskland mousesports vs. Bulgarien E-Frag

mouz: chrisJ, nex, NiKo, Spiidi, denis
E-Frag: spyleadeR, bubble, nkl, v1c7oR, dream3r

Europa HellRaisers vs. Ukraina FlipSid3

HR: ANGE1, oskar, kUcheR, STYKO, Zero
F3: WorldEdit, B1ad3, markeloff, bondik, Shara


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..