×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Games Academy går till Tempo Storm

3
Det majoraktuella brasilianska Games Academy hittar ett hem med starkare väggar när de rekryteras av nordamerikanska Tempo Storm.
Den brasilianska tvåan tidigare känd som Games Academy har plockats upp av Tempo Storm. Den nordamerikanska organisationen har varit utan Counter-Strike-lag sedan i somras, när de ville satsa på andra spel och således lät Shahzeb "ShahZaM" Khans femma gå. Nu är organisationen alltså tillbaka medn brasilianska tvåan under sina vingar.

Laget har en väldigt stark koppling till Luminosity-spelaren Gabriel "FalleN" Toledos, då han är en av hjärnorna bakom Games Academy som organisation. Ovanpå detta består laget av tre gamla lagkamrater till AWP-stjärnan, bland andra Ricardo "boltz" Prass, som var en del av Luminosity fram till november. Även Henrique "hen1" Teles och Lucas "lucas" Teles har spelat med FalleNs lag när de gick under namnet KaBuM.

Tempo Storm

Brasilien Henrique "hen1" Teles
Brasilien Lucas "lucas" Teles
Brasilien Ricardo "boltz" Prass
Brasilien Joao "felps" Vasconcellos
Brasilien Gustavo "SHOOWTiME" Gonçalves
Ovanstående femma är aktuell för finalkvalet till MLG Columbus, årets första Valve-stämplade majorturnering, efter att ha vunnit det nordamerikanska sista-chansen-kvalet.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..