×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

CEVO-P S9: Nytt format, mer prispengar och Gfinity Arena

1
CEVO har offentliggjort att den högsta divisionen kommer att erbjuda 125 000 dollar i prispengar, ett nytt format och att finalerna för första gången någonsin spelas utanför Nordamerika.
Den högsta divisionen i CEVO:s nionde säsong är på väg att dra igång, och nu har arrangörerna offentliggjort en del vitala detaljer kring den kommande upplagan. Den första nyheten är att prispotten för den högsta divisionen nu uppnår strax över en miljon kronor, det vill säga 125 000 dollar, vilket är en ökning på 25 procent sedan den åttonde säsongen.

Ovanpå detta har arrangörerna presenterat ett nytt format, där man slopat det klassiska ligaformatet. Istället kommer varje region, det vill säga Europa och Nordamerika, att ha fyra stycken single elimination-brackets som avgör vilka fyra lag som kommer att åka till finalerna — som för första gången någonsin inte kommer att arrangeras i Nordamerika.


Gfinity Arena kommer att husera finalerna.


I samarbete med Gfinity kommer CEVO att arrangera sina finaler i Gfinity Arena i London, Storbritannien. Detta kommer att ske i övergången mellan april och maj. Dessa finaler kommer att erbjuda bäst-av-tre-gruppspel i double elimination, med ett bäst-av-fem-single-elimination-slutspel.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..