×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

Välkända profiler kommenterar majorkvalet

2
MLG har offentliggjort kommentatorerna för det kommande majorkvalet, som skall avgöra vilka åtta lag som får ta del av den kommande Valve-sponsrade 250 000-dollarturneringen.
Den 26-28 februari kommer sexton lag att samlas i MLG Arena i Columbus, Ohio för att slåss om att få spela årets första majorturnering, MLG Columbus. Hälften av dessa lag kommer att ta sig vidare till den Valve-stämplade 250 000-dollarturneringen, och nu har MLG offentliggjort vilka som kommer att förmedla matcherna till åskådare.

I det så kallade stream-teamet finner vi en del välkända ansikten, men inte de absolut största. Förvisso är den välkända brittiska duon Richard Lewis och Duncan "Thorin" Shields inkluderade, men några fler européer blir det inte. Istället har man samlat några av Nordamerikas bästa, bland andra Matthew "Sadokist" Trivett, Jason "moses" O'Toole och Scott "SirScoots" Smith.
Stream-team: MLG Columbus
USA Scott "SirScoots" Smith — Värd
USA Chris Puckett — Intervjuare
Storbritannien Duncan "Thorin" Shields — Expert
Storbritannien Richard Lewis — Expert
Kanada Matthew "Sadokist" Trivett — Kommentator
Kanada Mohan "launders" Govindasamy — Kommentator
USA Jason "moses" O'Toole — Kommentator
USA Joseph "heliumbrella" Cunningham — Kommentator
Det är många av ovanstående namn som även kommer att kommentera finalturneringen, vars stream-team offentliggjordes i slutet av januari. För en lista över vilka lag som kommer att spela kvalet kan ni bege er till vår tidigare nyhet.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..