×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

fRoD får två nya lagkamrater

1
Den amerikanska organisationen compLexity, med CS 1.6-legenden Danny "fRoD" Montaner, har plockat upp spelarna Rory "dephh" Jackson och Josh "Shinobi" Abastado. Detta efter att laget förlorat två spelare till TSM:s nysatsning.
Spelarna Rory "dephh" Jackson och Josh "Shinobi" Abastado är de senaste tillskotten i laget compLexity där CS 1.6-legenden Danny "fRoD" Montaner gjorde comeback i december. Detta meddelar organisationen i ett pressmeddelande som kan vara slutet på de spelarbyten vi sett i den nordamerikanska scenen den senaste tiden.


CS 1.6-legenden Danny "fRoD" Montaner


För två veckor sedan presenterades TSM:s nya lag där de tagit två spelare från compLexity och en spelare från CLG. Kort därpå meddelade CLG att de tagit in Jacob "FugLy" Medina istället för sin förlorade spelare och dessutom tagit in svenske Faruk "pita" Pita som coach.

I och med att compLexity nu plockat upp två nya spelare har alla tre inblandade lag en fullständig femma och laguppställningarna ser ut på följande sätt.

Team SoloMid

Kanada Pujan "FNS" Mehta — från CLG
Kanada Kory "SEMPHIS" Friesen — från coL
USA Timothy "autimatic" Ta — från coL
USA Hunter "SicK" Mims
USA Daniel "vice" Kim
USA Soham "valens" Chowdhury — coach

CLG

USA Stephen "reltuC Cutler
USA James "hazed" Cobb
USA Tarik "tarik" Celik
USA Josh "jdm64" Marzano
USA Jacob "FugLy" Medina — ny spelare
Sverige Faruk "pita" Pita — coach

compLexity

USA Danny "fRoD" Montaner
USA Daniel "roca" Gustaferri
USA Joshua "Sancz" Ballenger
Storbritannien Rory "dephh" Jackson — ny spelare
USA Josh "Shinobi" Abastado — ny spelare
USA Matt "Warden" Dickens — coach
De tre lagen förväntas drabba samman med sina nya laguppställningar nu till helgen då det nordamerikanska kvalet till IEM Katowice går av stapeln.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..