×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

LDLC White vinner Assembly Winter 2016

1
Franskbaserade LDLC White besegrar hemmahoppet ENCE eSports i finalen på Assembly Winter 2016 och vinner strax över motsvarande 75 000 kronor.
Efter gruppspelet på finska Assembly Winter 2016 avgjorts stod det klart att båda LDLC-representanterna, danska Copenhagen Wolves samt hemmahoppet ENCE eSports. Nu har slutspelet avgjorts, och det blev tre ensidiga matcher som avslutade årets vinterupplaga.

I den första semifinalen möttes både LDLC White och LDLC Blue i en bäst av tre. Där var det aldrig något snack om vilket av lagen som var det starkare, då White krossade sina "lagkamrater" med 16-2 och 16-9. Någon större skillnad blev det inte heller när Aleksi "allu" Jallis ENCE eSports ställdes mot Copenhagen Wolves, då finnarna stod för enastående anfallsspel på både Dust2 och Cobblestone för att vinna med tydliga 2-0.

Semifinaler

Frankrike LDLC Blue vs. Frankrike LDLC White

Blue: XpG, BouLy, PetitSkel, HEdm, youns
White: matHEND, bodyy, Fuks, to1nou, DEVIL

Finland ENCE vs. Danmark Copenhagen Wolves

ENCE: suNny, xartE, allu, juho, stonde
CPHW: gla1ve, HUNDEN, percy, smF, Snappi


När finalen mellan LDLC White och ENCE väl drog igång fick den finska publiken någonting rejält att bita i. Trots en jämn öppningshalva på Dust2, som slutade 8-7 till ENCE, blev det en rak 1-0-ledning för fransmännen efter att de dominerat den följande T-sidan. I och med att Dust2 var ENCE eSports karta väntade en rejäl uppförsbacke, och det märktes när LDLC knep 11-4 i halvtid efter att ha spelat som CT på Cache. Insatsen var för stark för hemmalaget att stå emot, och LDLC vann med 2-0 i kartor.

Final

Frankrike LDLC White vs. Finland ENCE

LDLC White: matHEND, bodyy, Fuks, to1nou, DEVIL
ENCE: suNny, xartE, allu, juho, stonde


Vinsten innebär att LDLC White åker hem 8 000 euro rikare, vilket motsvarar ungefär 75 500 kronor. Som plåster på såren för ENCE hälften av sagda prispeng, medan semifinalisterna tar med sig ungefär 14 000 kronor hem.
Slutplaceringar
1. Frankrike LDLC White — 8 000 euro (cirka 75 500 kronor)
2. Finland ENCE — 4 000 euro (cirka 37 750 kronor)
3-4. Danmark CPH Wolves — 1 500 euro (cirka 14 000 kronor)
3-4. Frankrike LDLC Blue — 1 500 euro (cirka 14 000 kronor)
5-8. Finland RCTIC
5-8. Danmark Epiphany Bolt
5-8. Frankrike Millenium
5-8. Europa Orgless

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..