×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Litauen

EnVyUs och Dignitas till final i GEC *

3
Franska EnVyUs besegrar Astralis medan Team Dignitas fortsätter att imponera via en vinst över Counter Logic Gaming. Nu är båda lagen klara för final i 200 000-dollarturneringen.
Nu står det klart att det blir franskt mot danskt även i finalen på Game Shows Global eSports Cup, detta efter att EnVyUs lyckats besegra Astralis i en jämn kamp, medan Team Dignitas lyckades klå Counter Logic Gaming i kvällens sista semifinal.

Mötet mellan EnVyUs och Astralis började på Cache, där fransmännen efter att ha fått sex rundor som anfallare lyckades försvara bombplatserna tillräckligt för att knipa en knapp 16-13-vinst, mycket tack vare en 30-bomb från stjärnsnipern Kenny "kennyS" Schrub.

När Overpass sedan följde blev det helt omvänt, då danskarna låg under med sex rundor mot nio i halvtid, denna gång efter att ha spelat CT, men vände och vann med 16-13. Återigen fick Schrub över 30 frags, men det var inte tillräckligt för att stänga mötet.

Mirage blev den avgörande kartan, och denna gång blev halvtidsresultatet jämna 8-7 till ett anfallande EnVyUs, vilket ändå kunde ses som jämnt. Det blev dock inte lika spännande allt eftersom, då fransmännen stängde bombplatserna gång på gång, och tillät endast en runda gå danskarnas väg innan avgörandet kom.

Semifinal #1

Danmark Astralis vs. Frankrike EnVyUs

Astralis: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x
EnVyUs: NBK, Happy, kioShiMa, kennyS, apEX


Nästa möte stod mellan två uppstickare i form av Team Dignitas, som bekant vann sin grupp över bland andra EnVyUs, och nordamerikanska Counter Logic Gaming, som tog sig förbi G2 Esports i kvartsfinal. I detta möte var Overpass öppningskartan, som Dignitas vann efter att ha vunnit sin CT-sida med 9-6. Följande Cobblestone blev sedan en rejäl nagelbitare, då alla trettio ordinarie matchrundorna krävdes för danskarna att besegra sitt motstånd.

Semifinal #2

Danmark Dignitas vs. USA CLG

Dignitas: MSL, Kjaerbye, tenzki, k0nfig, RUBINO
CLG: hazed, jdm64, reltuC, tarik, FugL


Nu kommer en god natts sömn för EnVyUs och Team Dignitas, som imorgon klockan 16:00 skall mötas i en match där vinnaren kommer att åka hem med motsvarande 675 000 kronor. Båda lagen är dock garanterade strax över 420 000 kronor, då det är priset för en andraplats. Redan vid 12:00 kommer en match om tredjepris att spelas.

Bronsmatch

Danmark Astralis vs. USA CLG

Astralis: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x
CLG: hazed, jdm64, reltuC, tarik, FugL

Final

Frankrike EnVyUs vs. Danmark Dignitas

EnVyUs: NBK, Happy, kioShiMa, kennyS, apEX
Dignitas: MSL, Kjaerbye, tenzki, k0nfig, RUBINO


* Uppdatering: Turneringens bronsmatch spelas 12:00, medan finalen spelas 16:00. Texten har ändrats.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..