×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Litauen

EnVyUs och CLG till semifinal i Vilnius

1
Kvartsfinalerna har avgjorts i på Global eSports Cup, och det är franska EnVyUs och nordamerikanska Counter Logic Gaming som kommer att få var sitt danskt motstånd i kvällens semifinaler.
Hälften av deltagarlistan på Game Shows Global eSports Cup i Vilnius, Litauen har eliminerats. Härnäst är det dags för semifinalerna som under kvällen kommer att avgöra vilka som möts i morgondagens final.

Dagens första kvartsfinal var mellan franska EnVyUs och nordamerikanska Cloud9, där Mirage var den inledande kartan. Där öppnade Cloud9 riktigt starkt som försvarare när de fick ihop tolv rundor in i halvtid. Fransmännen var dock långt ifrån uppgivna, utan valde istället att försöka ta sig tillbaka in i matchen. En mur till försvarsspel möjliggjorde detta, och i slutändan vann de kartan med att endast förlora en runda som CT.

Även följande Overpass blev en intressant historia. Trots en stark ledning från ett försvarande EnVyUs kunde Cloud9 anfalla till sig en 8-7-ledning i halvtid. Jänkarna hade dock svårare att försvara bombplatserna, och trots en 30-bomb från Mike "shroud" Grzesiek var fransmännen för tuffa.

Kvartsfinal #1

Frankrike EnVyUs vs. USA Cloud9

nV: NBK, Happy, kioShiMa, kennyS, apEX
C9: n0thing, shroud, Skadoodle, fREAKAZOiD, Stewie2k


Tyckte man att ovanstående match var en jämn drabbning fanns det mycket gott att vänta på i dagens andra kvartsfinal. Där krävdes nämligen samtliga trettio matchrundor för att ge Counter Logic Gaming 1-0-ledningen i serien. I den andra kartan, Inferno, var det G2 som visade framfötter. Tio rundor som anfallare visade sig vara mer än tillräckligt för att ta mötet till en tredje avgörande karta, då de knep sex rundor på sju försök som försvarare.

Cobblestone var den avgörande spelplanen, där CLG sprang iväg redan från start. Som det anfallande laget knep de en fenomenal 11-2-ledning innan G2 vaknade, men då vände matchbilden helt. G2 vann de två sista rundorna i den första halvan, och vann sedan även pistolrundan som terrorister. Ett par vapenrundor senare hade fransmännen täppt till rundskillnaden till knappa 10-11, favör CLG. Då vaknade jänkarna till igen och vann fem raka rundor för att avgöra mötet.

Kvartsfinal #2

Frankrike G2 Esports vs. USA CLG

G2: Ex6TenZ, RpK, shox, SmithZz, ScreaM
CLG: hazed, jdm64, reltuC, tarik, FugLy


Härnäst, med starttid 18:00, kommer den första semifinalen att spelas. Där blir det ett rejält toppmöte när EnVyUs och danska Astralis spelar bäst av tre kartor i kampen om den första finalplatsen. Ungefär två och en halv timme senare förväntas Team Dignitas semifinal mot CLG att dra igång.

Semifinaler

Danmark Astralis vs. Frankrike EnVyUs

Astralis: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x
EnVyUs: NBK, Happy, kioShiMa, kennyS, apEX

Danmark Dignitas vs. USA CLG

Dignitas: MSL, Kjaerbye, tenzki, k0nfig, RUBINO
CLG: hazed, jdm64, reltuC, tarik, FugL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..