×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Litauen

Astralis vinner grupp B

3
Efter ett maratonmöte med G2 Esports står Astralis som segrare i grupp B på Global eSports Cup-finalerna. Nu är det upp till G2 Esports och Cloud9 att mötas om den sista slutspelsplatsen.
Danska Astralis är det tredje laget att avancera till slutspel på Game Shows Global eSports Cup-finalerna, detta efter att ha slagits mot G2 Esports i hela nittio rundor. Nu återstår bara en plats till slutspelet, som även har Team Dignitas och EnVyUs i sig, och det står mellan G2 Esports och Cloud9.

Nagelbitare öppnade dagen

Just Cloud9 och G2 Esports möttes redan i dagens första match, som blev rejält svettig till en början. På inledande Cache krävdes nämligen övertid innan Cloud9 lyckades knipa ledningen i serien. G2 svarade sedan med en knapp vinst på Train, vilket tvingade mötet till en tredje avgörande kartan. På Cobblestone föll dock allt isär för Cloud9, som såg sig besegrade och skickade ner till förlorarmatchen.

Omgång 1: Match 1

USA Cloud9 vs. Frankrike G2 Esports

C9: n0thing, shroud, Skadoodle, fREAKAZOiD, Stewie2k
G2: Ex6TenZ, RpK, SmithZz, shox, ScreaM

Highlights från Cloud9 vs. G2 Esports

SmithZz (G2) stänger en bombplats med sin AWP (Cache)
RpK (G2) drar ett ace med 1vs4-retake (Cache)
shox (G2) drar tre snabba glock-headshots (Cache)
Stewie2k (C9) stänger första kartan med fyra AK-headshots (Cache)
Skadoodle (C9) vinner en 1vs4-situation (Train)
Väl i vinn-eller-försvinn-drabbningen stod ryska Method, som i sin första omgång fått rejält med pisk mot Astralis när de bara fick sex rundor på två kartor, för motståndet. Mötet med jänkarna blev förhållandevis jämnt, då den första kartan tvingades till en trettionde runda innan Cloud9 kunde vinna, medan följande karta gick jämna 16-11 till Cloud9, som därmed pustade ut med 2-0.

Omgång 1: Match 2

Danmark Astralis vs. Ryssland Method

Astralis: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x
Method: waterfaLLZ, jmqa, cheti, FejtZ, ub1que


Förlorarmatch

USA Cloud9 vs. Ryssland Method

C9: n0thing, shroud, Skadoodle, fREAKAZOiD, Stewie2k
Method: waterfaLLZ, jmqa, cheti, FejtZ, ub1que


Ett till maratonmöte i vinnarmatchen

Sedan var det dags för Astralis att besegra G2 Esports i gruppens vinnarmatch, men det blev inte någon ensidig historia. Som nämnd ovan krävdes nittio rundor för att avgöra. Öppningskartan var Train, där Astralis lyckades vinna via en enastående sida som försvarare. Trots att den första kartan var G2:s val kunde den fransk-belgiska mixen kvittera genom att vinna Astralis kartval, Overpass. När Cache sedan avgjorde blev det ett övertidsdrama, trots att G2 legat i en relativt bekväm ledning mot ordinarie slut. I övertiden var det Astralis, som redan påbörjat en comeback i ordinarie matchtid, som knöt ihop säcken.

Vinnarmatch

Frankrike G2 Esports vs. Danmark Astralis

G2: Ex6TenZ, RpK, SmithZz, shox, ScreaM
Astralis: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x


Kan bli favorit i repris

Som nämnt kommer den sista gruppspelsmatchen för hela Global eSports Cup att stå mellan Cloud9 och G2 Esports, och om det blir en lika jämn drabbning som mötet i morse återstår att se. Mötet förväntas vara igång innan 22:00 svensk tid.

Consolidation-matcn

USA Cloud9 vs. Frankrike G2 Esports

C9: n0thing, shroud, Skadoodle, fREAKAZOiD, Stewie2k
G2: Ex6TenZ, RpK, SmithZz, shox, ScreaM

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..