×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Litauen

EnVyUs tar andra slutspelsplatsen på GEC — idag avgörs grupp B

1
Efter en skakig torsdag är franska EnVyUs klara för semifinal på Global eSports Cup, detta efter ytterligare en vinst över Counter Logic Gaming.
Som bekant hade franska EnVyUs en knackig torsdag borta i Vilnius, Litauen när de slogs om en slutspelsplats på 200 000-dollarturneringen Global eSports Cup. Öppningsvis höll de på att falla mot nordamerikanska CLG, men lyckades med nöd och näppe ta sig till gruppfinal. Där blev de överkörda av danska Dignitas, och det var vinna eller försvinna i deras nästa match.

Gruppens consolidation-match, där man spelar om att avancera till slutspel eller elimineras från turneringen, blev återigen mot CLG. Nordamerikanerna besegrade nämligen FlipSid3 Tactics med 2-0 i gruppens förlorarmatch, vilket innebar att östeuropéerna var de första att bli eliminerade i turneringen.

Förlorarmatch

USA CLG vs. Ukraina FlipSid3

CLG: hazed, jdm64, reltuC, tarik, FugLy
F3: WorldEdit, B1ad3, markeloff, bondik, Shara


Mötet mellan EnVyUs och CLG blev nästan en favorit i repris, då jänkarna återigen knep öppningskartan Overpass, denna gång med ett 16-11-resultat. Liksom i lagens tidigare möte svarade fransmännen med en tydlig vinst, denna gång på Cache, vilket tog mötet till Cobblestone. Denna gång blev det dock inget dramatiskt avslut i matchserien. EnVyUs vann hela elva rundor som anfallare och tog därefter fem raka som försvarare för att spika sitt avancemang.

Consolidation-match

Frankrike EnVyUs vs. USA CLG

EnVyUs: Happy, NBK, kioShiMa, apEX, kennyS
CLG: hazed, jdm64, reltuC, tarik, FugLy



Cloud9, G2, Astralis och Method äntrar turneringen


Med andra ord är det Team Dignitas och EnVyUs som tagit sig till slutspel, och idag kommer ytterligare två slutspelsplatser att spikas när grupp B avgörs. Där kommer G2 Esports (f.d. Titan) att göra sin LAN-debut under sin nya organisation, detta mot nordamerikanska Cloud9, som å sin sida gör offline-debut med Jake "Stewie2k" Yip i laget. Därefter kommer danska Astralis att möta ryska Method, och på den vägen är det.

Fredag den 5 februari

USA Cloud9 vs. Frankrike G2 Esports

C9: n0thing, shroud, Skadoodle, fREAKAZOiD, Stewie2k
G2: Ex6TenZ, RpK, SmithZz, shox, ScreaM

Danmark Astralis vs. Ryssland Method

Astralis: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x
Method: waterfaLLZ, jmqa, cheti, FejtZ, ub1que

Förlorarmatch

Vinnarmatch

Consolidation-match

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..