×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Litauen

Dignitas vinner GEC-gruppen efter EnVyUs-kross

6
Danska Team Dignitas har precis besegrat franska EnVyUs och därmed vunnit sin grupp på GEC-finalerna.
Just nu pågår Game Show Global eSports Cup 2016-finalerna i Vilnius, Litauen, där några av de främsta lagen inom Counter-Strike slåss om 200 000 kronor. Nu har den första av två grupper på plats fått en vinnare, och till mångas stora överraskning är det Team Dignitas som knipit högsta seed till slutspelet över franska EnVyUs.

Redan i gruppspelets första omgång såg vi fransmännen skakas, detta av nordamerikanska Counter Logic Gaming. CLG vann nämligen mötets första karta, men sjönk ner i stolarna efter att EnVyUs kvitterat. När avgörandet sedan kom var det via en jämn 16-13-vinst på Cache, som alltså vanns av EnVyUs. I samma omgång lyckades Team Dignitas besegra FlipSid3 Tactics med två raka kartvinster, dock båda med jämna resultat.

Omgång 1

USA CLG vs. Frankrike EnVyUs

CLG: hazed, jdm64, reltuC, tarik, FugLy
EnVyUs: Happy, NBK, kioShiMa, apEX, kennyS

Ukraina FlipSid3 vs. Danmark Dignitas

F3: WorldEdit, B1ad3, markeloff, bondik, Shara
Dignitas: MSL, Kjaerbye, tenzki, k0nfig, RUBINO


När lagen sedan möttes i gruppfinalen bör de franska regerande majormästarna klassats som favoriter, men istället var det Team Dignitas som visade framfötterna. Öppningskartan Cobblestone gick helt och hållet vägen, där danskarna och deras norska tillskott endast tappade nio rundor. Om detta inte var övertygande nog knep det nordiska laget även Inferno med tydliga 16-5 för att vinna gruppen.

Vinnarmatch

Frankrike EnVyUs vs. Danmark Dignitas

EnVyUs: Happy, NBK, kioShiMa, apEX, kennyS
Dignitas: MSL, Kjaerbye, tenzki, k0nfig, RUBINO


Härnäst är det dags för CLG och FlipSid3 att mötas i gruppens förlorarmatch. Vinnaren av denna match kommer sedan att möta EnVyUs om gruppens andra slutspelsplats, medan förloraren kommer att få lämna turneringen.

Förlorarmatch

USA CLG vs. Ukraina FlipSid3

CLG: hazed, jdm64, reltuC, tarik, FugLy
F3: WorldEdit, B1ad3, markeloff, bondik, Shara


Consolidation-match

Frankrike EnVyUs vs. Vinnare förlorarmatch

EnVyUs: Happy, NBK, kioShiMa, apEX, kennyS

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..