×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

#TBT: När Fragbite intervjuade Valve om CS:GO

1
Idag tar vi oss tillbaka till innan Counter-Strike: Global Offensive ens var lanserat, när Fragbite fick en snabb möjlighet att intervjua en Valve-ställd om tankarna bakom utvecklingen av det, då, nya spelet.
När Counter-Strike: Global Offensive var under utveckling var det många trogna Counter-Strike-anhängare som var kritiska till Valves förmåga att kunna göra ett spel värdigt titeln och platsen den möjligtvis skulle ta i e-sporten. Den första riktiga blicken på spelet kom sent 2011, då Valve var på plats under CS 1.6-turneringen IEM New York för att få feedback från professionella spelare.

Under turneringen lyckades Fragbite få ett par minuter med Chet Faliszek, som var en utvecklarna bakom CS:GO. Intervjun blev relativt spontan, men ändå en intressant pratstund när Faliszek svarade på frågor om e-sport och hur de fokuserat när de skapat CS:GO. Notera att denna intervju alltså gjordes innan CS:GO ens hade en öppen beta och alla fortfarande spelade de tidigare versionerna av Counter-Strike.


Läs fler #TBT:s om IEM New York

#TBT: Den första officiella CS:GO-matchen någonsin
#TBT: "It's raining on us!"

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..