×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Guide: Så får du en personlig bombkod

2
Trött på 7355608? Nu har YouTube-duon AmitKilo hittat ett sätt att modda bombkoden i Counter-Strike: Global Offensive.
Sedan urminnes tider har koden till att aptera bomben i Counter-Strike varit densamma, och CS:GO är inget undantag. Enligt rekommendation av världens alla IT-avdelningar bör man byta lösenord minst en gång i halvåret, vilket gör det tacksamt att YouTube-duon AmitKilo har hittat ett sätt att göra en unik, egen bombkod.

I en videoguide förklarar de hur det hela går till, vilket i korthet är att man laddar hem en font och byter ut de ordinarie bombsiffrorna mot bokstäver. Notera att man, tyvärr, måste följa kodens struktur, alltså att den tredje och fjärde bokstaven eller siffran i kodföljden måste vara samma. Med andra ord kan man till exempel inte ha koden "Pistol", utan snarare "Pisstol". Ett annat exempel är att du inte kan skriva "device", men du kan skriva "devve". Det hela förklaras väldigt bra i guiden, som vi bäddat in nedan.



Värt att notera är att denna kod endast syns för dig, men syns också på din skärm när dina lagkamrater apterar bomben.

Kommer du byta ut din bombkod?

975 personer har röstat

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..