×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

BARBARR & co återigen utan organisation

1
Bara två veckor efter att de gått med i PixelFire tvingas den europeiska mixen att söka nytt hem bara dagar innan Assembly Winter.
För ungefär två veckor sedan offentliggjorde André "BARBARR" Möller att han och hans lagkamrater lämnat jackpot-sajten CSGO.one. Kort därefter gick de med i den nya organisationen PixelFire. Under den fanan lyckades de ta sig till semifinal på PGL:s europeiska minorturnering i Bukarest.

Nu har laget och den nyfunna organisationen gått skilda vägar. Anledningen är kort sagt att PixelFire inte är tillräckligt starka för att kunna leverera vad laget behöver, vilket tvingat femman att söka efter ett nytt hem bara dagar innan det finska evenemanget Assembly Winter.

"PixelFires mål och visioner är jättebra, och organisationen har bra folk bakom sig. Tyvärr fungerade inte den initiala planen, och vi och PixelFire kände att det här är det bästa valet just nu. Vi önskar organisationen all lycka, och förhoppningsvis ses vi på toppen med ett annat lag", berättar BARBARR för HLTV.org.

Som nämnt söker laget, som temporärt går under namnet Orgless, efter ett nytt hem inför veckans Assembly Winter. På plats i Helsingfors kommer de att ställas mot lag som ENCE eSports, Copenhagen Wolves och LDLC White. Vill man komma i kontakt med laget gör man det bäst via mailen A@estro.se.

Orgless

Sverige André "BARBARR" Möller
Danmark Lasse "maeVe" Elgaard
Danmark Benjamin "tabu" Vangstrup
Ungern Viktor "flash" Tamás Bea
Ungern Bence "DeadFox" Böröcz

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..