×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

PkD friade från fuskanklagelser — men diskade för betting

2
Efter fuskanklagelserna har E-Frag-administrationen kommit till beslutet att det inte finns tillräckligt med bevis för att fastställa att Planetkey Dynamics fuskat i rivalmötet med Alternate. Dock diskas de ändå.
Under gårdagen uppmärksammade Fragbite om att det tyska laget Planetkey Dynamics åkt på rejäla fuskanklagelser efter att ha besegrat rivalerna i Alternate aTTaX i Rising Stars #1. Då tycktes hela scenen vara enad om att Planetkey fuskade, men faktum är att det inte fanns tillräckligt med bevis för att fälla dem. Istället avancerade de till turneringens final, och vann.

Därefter flöt dock annan information till ytan. När turneringsarrangören E-Frag och bettingsajten CSGOLounge samarbetade kom de fram till att Planetkey-finalisten Koray "xall" Yaman och hans lagkamrat Thilo "syken" Phan, som spelade semifinalen, bettat extremt höga summor på sitt egna lag i turneringens final. Resultatet av detta är att Planetkey diskvalificerats då det är emot Rising Stars regler att betta på sig själv. Ovanpå detta har båda spelarna stängts av från framtidens E-Frag-turneringar.

Rising Stars #1

1. Danmark Revival — 2 000 dollar
2-3. Tyskland ALTERNATE aTTaX — 500 dollar
2-3. Europa nevermind — 500 dollar
4-7. Frankrike Millenium
4-7. Finland RCTIC
4-7. Frankrike LDLC Blue
4-7. Serbien iNation

Borde man få betta på sig själv?

538 personer har röstat

28 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 28 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..