×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Regerande majorfinalisterna klara för DH i Malmö

1
DreamHack har offentliggjort det femte och sjätte laget till arenaturneringen DreamHack Masters Malmö, där vi ser franska EnVyUs och östeuropeiska Natus Vincere säkra sina platser.
I mitten av april arrangerar DreamHack sitt första svenska evenemang för året, men det kommer att hålla internationell standard sett till deltagande lag. Utöver svensklagen NiP Gaming och Fnatic är både Astralis och Virtus.pro klara sedan tidigare. Nu har man offentliggjort nummer fem och sex på deltagarlistan.

De regerande majormästarna i franskbaserade EnVyUs är ett av lagen som blivit tilldelade en plats i miljonturneringen. Detta är inte nödvändigtvis någon nyhet, då det redan under gårdagen spreds att fransmännen blivit inbjudna tack vare en blunder på Fabien "kioShiMa" Fieys flickväns stream. Även Natus Vincere, som spelade DreamHack Cluj-Napoca-finalen mot just EnVyUs, och som sedan dess även vunnit både IEM San Jose och DreamHack Leipzig, har idag offentliggjorts som ett deltagande lag.

DreamHack Masters Malmö

Sverige Fnatic
flusha, JW, olofm, krimz, dennis
Danmark Astralis
cajunb, devve, dupreeh, karrigan, Xyp9x
Sverige NiP Gaming
f0rest, friberg, GeT_RiGhT, pyth, Xizt
Polen Virtus.pro
byali, Neo, pasha, Snax, TaZ
Frankrike EnVyUs
NBK, Happy, kioShiMa, kennyS, apEX
Ukraina Natus Vincere
Edward, GuardiaN, flamie, seized, Zeus
Ytterligare två lag kommer att bli inbjudna innan deltagarlistan blir full. Den andra hälften av deltagarlistan kommer att gå till vinnarna av olika onlinekval, som ännu inte presenterats. Själva main-turneringen spelas tre dagar i en studio i Malmö medan de två avgörande dagarna sker i Malmö Arena. Prispotten uppnår 250 000 dollar, vilket motsvarar över 2,1 miljoner kronor.

Vilket av lagen känns starkast än så länge?

359 personer har röstat

Kommer du följa DreamHack Masters Malmö?

252 personer har röstat

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..