×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Välkända britter satsar på nytt

2
Ett nytt lag vid namn Team BEASTS ser dagens ljus, med spelare som betraktas som bland de främsta från Storbritannien.
Utöver laget EZSkins har inte Storbritannien haft alltför mycket att heja på under CS:GO-turneringar de senaste åren. Detta är en trend som det nybildade laget The BEASTS hoppas vända, då man samlat några av de mer erfarna CS:GO-spelarna från regionen för att skapa en nysatsning.

I laget finner vi bland andra de före detta FM.TOXiC-spelarna Phil "Whindanski" Nicholas och Neil "nEiLZiNHo" Finlay, som dessutom tagit med sina forna lagkamrater George "ZED" Bear och Somprasert "som" Haddow i det nya laget. Den siste spelaren är Josh "mole" Rowley, som senast representerade den brittiska ettan EZSkins.

Team BEASTS

Storbritannien Phil "Whindanski" Nicholas
Storbritannien Neil "nEiLZiNHo" Finlay
Storbritannien George "ZED" Bear
Storbritannien Somprasert "som" Haddow
Storbritannien Josh "mole" Rowley
Ovanstående lag har även en coach i form av Neil "NeiL_M" Murphy, som nådde rubriker i scenen 2012 när han kritiserades kraftigt för sin insats som arrangör av det brittiska LAN:et FireCore 4. Kritiken grundades i att vinstsummor förändrats till det mindre på obefogade grunder, enligt deltagare. Därefter uttalade sig ägaren av FireCore att allt mer eller mindre allt var Murphys fel, och lade sedan ner hela evenemangets verksamhet.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..