×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Fnatic och NiP delar grupp på IEM Katowice

1
ESL har offentliggjort gruppindelningen för 250 000-dollarturneringen IEM Katowice, där svensklagen NiP Gaming och Fnatic kommer att slåss om avancemang.
Den 4-6 mars är det dags för Intel Extreme Masters tionde säsong att få en avslutning, detta i Spodek Arena i Katowice, Polen när tolv av de främsta topplagen inom Counter-Strike: Global Offensive slåss om 250 000 dollar, motsvarande 2,1 miljoner kronor. På plats är bland andra de åtta lag som tog sig till slutspel under den förra majorturneringen DreamHack Cluj-Napoca, medan ytterligare lag tagit sig vidare via regionala kval.

Nu har grupperna för evenemanget offentliggjorts, där den tolv lag långa deltagarlistan delats in i två grupper á sex lag. Grupperna spelas med round-robin-formatet, det vill säga alla möter alla, bäst av en karta för att avgöra vinnare. Lagen som placerar sig etta i respektive grupp säkrar direkt en plats till semifinal, medan tvåorna och treorna kommer att mötas i ett sorts kvartsfinalstadie om de två sista semifinalplatserna.

Grupp A

Sverige Fnatic
Ukraina Natus Vincere
Brasilien Luminosity
Sverige NiP Gaming
Tyskland mousesports
Mongoliet TheMongolz

Grupp B

Frankrike EnVyUs
Danmark Astralis
Polen Virtus.pro
Europa FaZe
Bulgarien E-Frag
USA Nordamerikanskt kval
Bland de tolv ovanstående lagen finner vi tio av totalt elva svenskar i grupp A, där Fnatic och NiP Gaming kommer att få slåss med glödheta lag som Na`Vi och Luminosity. Svenske Mikail "Maikelele" Bill och hans FaZe får dock inte nödvändigtvis en enklare uppgift, då franska EnVyUs, danska Astralis och polska Virtus.pro står som hinder.

Vilken grupp är tuffast?

585 personer har röstat

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..