×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

F.d. Titan slår NiP — alla lag klara för veckans miljonturnering

2
Det franskbaserade laget besegrar svenskhoppet, medan Dignitas slår mousesports för att fylla deltagarlistan till miljonturneringen Game Show Global eSports Cup.
Under gårdagen rapporterade vi om hur det före detta Titan-laget och svenska, nyförändrade NiP Gaming skulle drabbas samman i kampen om en av de sista platserna till Game Show Global eSports Cup. Mötet avgjordes efter endast två kartor, där det franskbaserade laget vann Inferno med 16-9 och Cache med 16-13. Samma kväll möttes även Team Dignitas och mousesports om samma öde, där Dignitas knep en bekväm 2-0-vinst.

Tung start för pyth

Gårdagens match var den andra officiella för NiP Gaming sedan rekryteringen av Jacob "pyth" Mourujärvi, och statistiskt har det gått annat än vad många hoppats på. I vinsten över E-Frag under samma turnering slutade han på plus-minus-noll i statistik, och efter gårdagens tuffa match har anhängare börjat ifrågasätta rekryteringen. Två matcher är förvisso en väldigt liten provstorlek, men som väntat är det inte någonting som kommentarsfälten tar hänsyn till.


pyth har fortfarande gott om tid på sig att vända trenden.


Deltagarlistan för miljonturneringen full

I och med att f.d. Titan och Dignitas knep de två sista platserna till turneringen kommer vi inte att få se någon svensk representant på plats i Litauens huvudstad Vilnius i veckan. Det innebär dock inte att deltagarlistan är svag, då lag som EnVyUs, Astralis och Cloud9 även säkrat en plats i kampen om 200 000 dollar.

Grupp A

Frankrike EnVyUs
Danmark Dignitas
Ukraina FlipSid3
USA CLG

Grupp B

USA Cloud9
Danmark Astralis
Ryssland Method
Frankrike F.d. Titan
Global eSports Cup-finalerna spelas den 4-7 febuari i Game Shows studio i Vilnius, Litauen. Prispotten uppnår, som nämnt, skyhöga 200 000 dollar, motsvarande 1,7 miljoner kronor. Prisfördelningen är dock okänd.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..