×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Droppa kniven i nya uppdateringen

1
I en miniuppdatering till CS:GO är det nu möjligt för servrar att ställa in så att spelarna kan droppa, det vill säga slänga, kniven.
CS:GO har fått en ny uppdatering och bland de väldigt få förändringarna hittar vi möjligheten för serveradmins att ställa in så att spelarna inne på servern kan släppa ifrån sig sin kniv. Det nya serverkommandot heter mp_drop_knife_enable och är förinställt på att vara inaktivt. Är det dock aktiverat är det fritt fram för alla spelare på servern att droppa, det vill säga slänga, kniven som vilket annat vapen som helst.

I listan av förändringar hittar vi även uppdateringar av hur granater gör skada samt Linux-uppdateringar.

MISC

• Explosive damage and damage from flying grenade impacts will now always use armor penetration formulas when the victim wears armor (thanks to the video uploaded by Andrew PhoenixFight3r).
• Added convar mp_drop_knife_enable (defaults to ‘0’) that allows players on community servers to drop their knives.

LINUX CLIENT

• Fixed displays to set on the correct monitor in multi-monitor setups.
• Fixed a bug in mouse handling when moving mouse toward the top-left.
Flera har rapporterat om att spelet kan bugga när en annan spelare har kastat sin kniv. Det som ska hända är att det ser ut som att spelaren som kastat sin kniv ligger ner på marken.

Många hade hoppats att dagens uppdatering skulle vara en ny Operation men så var alltså inte fallet. När nästa Operation kommer återstår att se.

Vad tycker du om Valves uppdateringar till CS:GO?

978 personer har röstat

30 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 30 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..