×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

pyth är klar för Ninjas in Pyjamas

1
Den svenska talangen Jacob "pyth" Mourujärvi är klar för NiP Gaming, detta meddelade organisationen under tisdagsaftonen. Nu återstår endast två platser i det kommande årets femma.
Nu är dem tre. NiP Gaming offentliggjorde alldeles nyss Jacob "pyth" Mourujärvi som sin tredje ninja för 2016. Detta innebär alltså att vi kommer att få se minst ett nytt ansikte representera den svenska organisationen under det kommande CS:GO-året.

NiP Gaming 2016

Sverige Adam "friberg" Friberg
Sverige Richard "Xizt" Landström
Sverige Jacob "pyth" Mourujärvi
Världen TBA
Världen TBA
Gårdagens nyhet om att Aftonbladet tagit del av information som avslöjar hela den kommande NiP-femman verkar alltså stämma även fortsättningsvis. Om detta håller i sig kommer vi under 2016 att få se följande ninjor:
Sverige Adam "friberg" Friberg
Sverige Richard "Xizt" Landström
Sverige Patrik "f0rest" Lindberg
Sverige Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Sverige Jacob "pyth" Mourujärvi
I morgon är det dags för Ninjas in Pyjamas att presentera den näst sista spelaren som är klar för organisationen under 2016. Oddsen på att det rör sig om antingen Christopher "GeT_RiGhT" eller Patrik "f0rest" Lindberg lär vara väldigt låga.

77 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 77 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..