×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

G2 m.fl. krigar om en plats till Las Vegas

1
FACEIT har offentliggjort kvallagen och match-ups för Road to Las Vegas-turneringen som arrangeras i januari. På den europeiska deltagarlistan finner vi bland andra G2 Esports, mousesports och Team Dignitas.
För en vecka sedan offentliggjordes en turnering vid namn Road to Las Vegas, vars final spelas i just Las Vegas. Konceptet är att det arrangeras onlinekval för både Europa och Nordamerika, där vinnaren från varje region kommer att få åka till Nevada-staden och mötas head-to-head om en 50 000 dollar stor prispott.

Nu har arrangörerna — FACEIT och Turner — offentliggjort detaljer kring den inledande fasen i turneringen. Bland annat deltagarlistan, där vi ser svenskar i form av Mikail "Maikelele" Bill och Andreas "MODDII" Fridh deltaga med G2 Esports och SK Gaming. Även mousesports, danska Team Dignitas, östeuropeiska FlipSid3 Tactics och de polska lagen Vexed Gaming och CSGOLounge finns på deltagarlistan.

I det nordamerikanska kvalet finnes aningen starkare namn utifrån toppen av regionen, då lag som Cloud9, Team Liquid, Counter Logic Gaming och Conquest alla kommer att testa sina styrkor i kvalet. Nedan finner ni vilka match-ups som kommer att inleda respektive kval, som spelas med singel elimination-brackets.

Europa

Europa G2 Esports vs. Ryssland Arcade

Danmark Dignitas vs. Danmark SK Gaming

Ukraina FlipSid3 vs. Polen Vexed

Tyskland mousesports vs. Polen CSGOLounge


Nordamerika

USA CLG vs. USA SPLYCE

USA EnemyGG vs. USA Cloud9

USA Team Liquid vs. USA Dogmen

Kanada Conquest vs. USA compLexity


Ovanstående matcher är alltså enbart den första omgången i kvalen. Semifinaler och final i respektive kval kommer att spelas under de följande dagarna, då kvalet skall avgöras den 18 december. Allting kommer att sändas via FACEIT TV där följande kommentatorer kommer att stå för kommentering.

Kommentatorer

Storbritannien James "JZFB" Bardolph
Storbritannien Daniel "ddk" Kapadia
Norge Halvor "vENdetta" Gulestøl
Serbien Janko "YNk" Paunović

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..