×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

NiP segrar över EnVyUs – Fnatic nästa svensklag på tur

6
NiP är klara för kvällens vinnarmatch i Faceit-finalernas grupp B. Där kan de komma att ställas mot Fnatic som spelar här näst.
Det blev en stark öppning i grupp B för svensk del när NiP Gaming ställdes mot EnVyUs i FACEIT League Stage 3-finalerna på DreamHack Winter. NiP stod för en gedigen insats och besegrade de regerande majormästarna.

Matchen, som utspelades på Mirage, började med att NiP spelade som försvarare och de gick till halvtid med en 9-6-ledning. Efter sidbytet skruvade de svensk-finska ninjorna upp tempot än mer och det blev egentligen aldrig riktigt spännande.

Frankrike EnVyUs vs. Sverige NiP Gaming

EnVyUs: Happy, NBK, kioShiMa, apEX, kennyS
NiP: allu, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt


Nästa match bjuder även den på ett gäng svenskar när Fnatic går en omgång mot Luminosity. Extra fokus riktas mot Fnatic under denna match då det är upp till bevis för lagets nya rekryt, Dennis "dennis" Edman.

Brasilien Luminosity vs. Sverige fnatic

Luminosity: FalleN, fer, cold, TACO, fnx
fnatic: flusha, JW, olofm, krimz, dennis


Mer information om FACEIT-finalerna här på DreamHack Winter hittar ni i vår tittarguide.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..