×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Svensklagen gör entré efter att TSM säkrat en slutspelsplats

1
DreamHack Winter 2015 är igång och den första av CS:GO-turneringens två grupper har spelat klart för dagen. Härnäst väntar matcher för både NiP och Fnatic.
FACEIT League Stage 3-finalerna har rivstartat här på DreamHack Winter 2015. Team SoloMid är redan klara för helgens slutspel efter att grupp A spelat klart för idag.

Virtus.pro stötte på oväntat motstånd när de ställdes mot australiska Legacy i turneringens öppningsmatch. Gänget från "down under" lyckades vinna hela tolv rundor mot det polska stjärnlaget, men något skräll blev det inte för det. I gruppens andra match malde Team SoloMid fullständigt sönder sitt motstånd, amerikanska Team Liquid.

Polen Virtus.pro vs. Australien Legacy

Virtus.pro: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
Legacy: Moku, mizu, busta, RaZ, ofnu

USA Team Liquid vs. Danmark Team SoloMid

Liquid: adreN, Hiko, nitr0, FugLy, EliGE
TSM: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x

Ovanstående gav en vinnarmatch mellan Virtus.pro och Team SoloMid. Denna spelades, precis som de tidigare, i bäst av en karta. Det var danska TSM som inledde starkast och låg under en tid i en övertygande ledning. Virtus.pro närmade sig dock så sakteligen men de kunde inte ta igen hela det danska försprånget. Team SoloMid vann matchen med 16-13 vilket ger dem spelledigt fram till lördagens slutspel. Virtus.pro får däremot rikta in sig på att ladda batterierna inför morgondagens "consolidation"-match

Polen Virtus.pro vs. Danmark Team SoloMid

Virtus.pro: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
TSM: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x

Nu väntar de inledande matcherna i grupp B och med det gör turneringens båda svensklag entré. NiP Gaming får tuffast möjliga motstånd direkt då de ställs mot de regerande majormästarna EnVyUs. För Fnatic, som spelar den senare matchen, väntar brasilianska Luminosity. För brasilianarna blir detta premiär i tävlingssammanhang för den nya laguppställningen.

Frankrike EnVyUs vs. Sverige NiP Gaming

EnVyUs: Happy, NBK, kioShiMa, apEX, kennyS
NiP: allu, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt

Brasilien Luminosity vs. Sverige fnatic

Luminosity: FalleN, fer, cold, TACO, fnx
fnatic: flusha, JW, olofm, krimz, dennis


Mer information om FACEIT-finalerna här på DreamHack Winter hittar ni i vår tittarguide.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..