×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Luminosity gör förändringar — fnx tillbaka

1
Den framgångsrika brasilianska femman är inte längre intakt.
18-årige boltz får lämna laget.
Även steel ersätts.
In kommer den före detta mibr- och KaBuM-spelaren fnx (på bilden), tillsammans med Games Academy-talangen TACO.
Även veteranen tillika coachen nak blir ersatt.
Den brasilianska framgångssagan Luminosity har, trots tre major-slutspelsplatser i rad, valt att byta ut två spelare.
Är det något lag som klivit fram och presterat över förväntan 2015 är det brasilianska Luminosity. Under samtliga major-turneringar under årets gång har den brasilianska femman tagit sig vidare till kvartsfinal, nu senast på DreamHack Cluj-Napoca som gruppetta. Framgångarna har dock inte varit tillräckliga för att laget skall behålla sin femma, utan gör nu förändringar.

Spelarna som får lämna är Lucas "steel" Lopes och den 18-årige talangen Ricardo "boltz" Prass. In kommer istället Tacio "TACO" Filho från Games Academy samt den mibr-associerade veteranen Lincoln "fnx" Lau, som spelat tillsammans med Luminosity-kaptenen Gabriel "FalleN" Toledo förut, bland annat i KaBuM under 2014.


fnx plockas upp av Luminosity.


Anledningen bakom förändringen är att laget, trots framgångar i major-sammanhang, har underlevererat utanför Valves 250 000-dollarturneringar. På iBUYPOWER Invitational slutade resan i semifinal, medan en fjärdeplats uppnåddes på RGN Pro Series Championship. Senast i helgen föll man i första omgången på IEM San Jose, detta mot de framtida vinnarna i Natus Vincere.

Värt att notera är att när en legendar rekryteras åker en annan ut. Det är nämligen så att coachen Renato "nak" Nakano, som spelat med fnx i mibr för många år sedan, ersatts i samma veva som ovanstående rekryteringar skett. Detta innebär att Luminosity nu har följande femma.

Luminosity

Brasilien Gabriel "FalleN" Toledo
Brasilien Fernando "fer" Alvarenga
Brasilien Marcelo "coldzera" David
Brasilien Tacio "TACO" Filho
Brasilien Lincoln "fnx" Lau

Brasilien Wilton "zews" Prado (coach)

Vad tror du om förändringarna?

347 personer har röstat

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..