×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Liquid slår ut Virtus.pro i San Jose

3
Team Liquid lyckas ta sig till semifinal på IEM San Jose, detta genom att besegra Virtus.pro med ett två-noll-resultat.
Det blir ett nordamerikanskt lag i semifinal på Intel Extreme Masters San Jose. Detta såg Team Liquid till när de sent under natten till söndag lyckades besegra Virtus.pro med två bekväma kartor mot noll. Det polska laget hade tvingats spela turneringen med inhoppare då deras Janusz "Snax" Pogorzelski åkt på en sjukdom med ögonen, vilket gjorde att Michał "MICHU" Müller ringdes in.

Man bör dock inte ta någonting ifrån Team Liquid, vars CT-sida på öppningskartan Overpass var fenomenal. Efter de 15 inledande rundorna hade jänkarna fått med sig 13, vilket innebar att de kunde vinna kartan med massiva 16-2 direkt efter att de vann pistolrundan som följde. Kommande Mirage blev lite jämnare, men inte jämn för det. Liquid fick återigen börja som CT, och tog nio rundor mot sex i halvtid. Därefter tuffade man på som anfallare, och stoppades endast tre gånger innan man vann kartan med 16-9.

Vinsten innebär alltså att Team Liquid kommer att spela semifinal ikväll, detta mot Natus Vincere som efter många om och men lyckades ta sig förbi Luminosity i en minst sagt jämn 2-0-match. Mirage, som var den första av kartorna, slutade nagelbitande 16-13 till det östeuropeiska laget, medan följande Overpass gick till övertid efter dubbla 8-7-sidor till det försvarande laget. I slutändan blev det dock, som sagt, Na`Vi som vann mötet och skickade hem Luminosity efter ännu en superjämn kvartsfinal.

Resultat: Kvartsfinaler

Europa G2 Esports vs. USA CLG

G2: Maikelele, rain, fox, jkaem, aizy
CLG: tarik, Hazed, reltuC, FNS, jdm64

Danmark TSM vs. USA Cloud9

TSM: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x
C9: n0thing, sgares, shroud, Skadoodle, fREAKAZOiD

Ukraina Na`Vi vs. Brasilien Luminosity

Na`Vi: GuardiaN, Edward, seized, flamie, Zeus
Luminosity: FalleN, fer, boltz, steel, cold

Polen Virtus.pro vs. USA Team Liquid

VP: TaZ, Neo, pasha, byali, MICHU
TL: adreN, Hiko, nitr0, FugLy, EliGE


Som skrivet ovan är det dags för semifinaler, och final, att spelas ikväll och inatt. Först ut är G2 Esports och Team SoloMid, som besegrade Counter Logic Gaming respektive Cloud9 i turneringens två första kvartsfinaler. Den matchen är schemalagd till klockan 21:00, medan den andra semifinalen mellan Na`Vi och Team Liquid kommer att påbörjas 00:30 enligt schemat.

Natten till måndag den 23 november

Europa G2 Esports vs. Danmark Team SoloMid

G2: Maikelele, rain, fox, jkaem, aizy
TSM: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x

Ukraina Na`Vi vs. USA Team Liquid

Na`Vi: GuardiaN, Edward, flamie, seized, Zeus
TL: adreN, Hiko, nitr0, FugLy, EliGE

Final


11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..