×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CUP

YOUNG$CREW vinner Road to RZ

4
Road to Rendezvous Resurrection #3 är avgjord, och det är YOUNG$CREW som vinner fem biljetter till mellandagsturneringen i Skövde.
Efter två speldagar har vi ett vinnande lag i Fragbite-cupen Road to Rendezvous Resurrection #3, vars förstapris är fem biljetter till LAN:et Rendezvous Resurrection #3 som arrangeras i mellandagarna. Vinnare blev i slutändan laget YOUNG$CREW, med bland andra Per "samzter" Grahn (på bilden) och den kortvarigt fnatic-associerade Manne "manne" Eriksson Nordqvist.

I finalen fick femman möta laget September, och det krävdes bara två kartor i bäst-av-tre-matchen för de framtida vinnarna att avgöra. Det var dock inte så enkelt som ett 2-0-resultat ser ut att vara, då inledande Inferno slutade jämna 16-12 medan den följande Dust2 gick till dubbla övertider.

Sverige YOUNG$CREW vs. Sverige September

YOUNG$CREW: samzter, maektig, khobra, manne, matty
September: PONKUS, uBERBURK, Nickepicke, Goffeee, wpm


Med tanke på sitt förstapris bör vi alltså få se YOUNG$CREW deltaga på Rendezvous Resurrection #3 i Skövde den 26-28 december. Om andraplacerade September väljer att deltaga i turneringen trots finalförlusten i kvalet kan de göra det billigt, då andrapriset är en 50-procentig rabatt på klanbiljetter till evenemanget. Tredjepriset gick till Kalabra, som fick en WO-vinst i bronsmatchen.

Slutplaceringar

1. Sverige YOUNG$CREW — 5x biljetter till RZ Resurrection #3
2. Sverige September — 50% rabatt till RZ Resurrection #3
3. Sverige Kalabra — 25% biljetter till RZ Resurrection #3
4. Sverige dunder

Rendezvous Resurrection #3

Datum: 26-28 december
Plats: Valhall, Skövde
Turneringar: CS:GO (10 000 kronor) och League of Legends (5 000 kronor)
Hemsida: RZ.se
Facebook: RendezvousLAN


8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..