×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CUP

Fyra lag kvar i Road to Rendezvous *

1
Road to Rendezvous Resurrection #3 når sitt slutskede, med fyra lag kvar i kampen om fem biljetter till mellandagarnas Skövde-evenemang.
Efter att totalt 76 lag varit med i gårdagens öppningsomgång i Fragbite-cupen Road to Rendezvous Resurrection #3 återstår endast fyra lag. Dessa fyra lag kämpar om förstapriset på fem biljetter till Rendezvous Resurrection #3, som arrangeras i Skövde i mellandagarna.

Lagen som återstår i turneringen är Kalabra och September på ena sidan slutspelsträdet, medan Aftermatch och YOUNG$CREW finns på andra sidan slutspelsträdet. Dessa semifinaler spelas 19:00, och kommer att följas upp av en bäst-av-tre-final. Vill man se hur slutspelsträdet utspelade sig under gårdagen beger man sig till turneringen, medan bracket för semifinaler och final finnes här.

Kvällens semifinaler

Sverige Kalabra vs. Sverige September

Kalabra: Marvel, Fabbs, proxor, Alex, Maisty
September: PONKUS, uBERBURK, Nickepicke, Goffeee, wpm

Sverige YOUNG$CREW vs. Sverige dunder

YOUNG$CREW: manne, samzter, khobra, matty, TBA
dunder: bishop, sifen, nevvan, watz

Laguppställningarna är vad lagen anmälde sig med. De kan ha ändrats med tiden.



Som ni kan se ovan kommer båda semifinalerna att spelas klockan 19:00, och finalen kommer att börja snart efter att dessa semifinaler avgjorts. Det är ännu inte helt säkert om det kommer finnas någon stream till evenemanget. Under gårdagen klev hjältarna Druidz och killers fram och streamade, vilket mycket möjligen kan hända även ikväll.

* Uppdatering: Då Aftermatch fått förhinder från att spela kvällens semifinal har de ersatts av dunder. Anledningen till att dunder får platsen är att de var det sista laget att förlora mot Aftermatch i slutspelsträdet, bortsett från en walkover-match.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..