×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

EnVyUs drar sig ur IEM San Jose efter bombhot mot flygbolag

3
Det franska laget EnVyUs har lämnat återbud till CS:GO-turneringen vid IEM San Jose. Organisationen hänvisar till säkerhetsskäl, samtidigt som bombhot har riktats mot flygplan från Air France.
Regerande majormästarna EnVyUs kommer inte att åka till San Jose för att delta i det amerikanska IEM-stoppet staden står värd för till helgen, detta meddelar de i ett Twitlonger-meddelande. Lagets spelare har under dagen inlett resandet men har mötts av förseningar och även hot mot flygbolag.

Det har inte uttalats exakt vilka hot som EnVyUs syftar på men nyhetsbyrån TT har rapporterat om bombhot mot två Air France-flygningar från amerikanska städer under onsdagen, detta skriver Svenska Dagbladet. De båda flygen hade Frankrike som destination men tvingades att landa i Salt Lake City, USA, respektive Halifax, Kanada, efter hoten. Situationen ska sedan ha medfört att EnVyUs beslutat att spelarna får stanna hemma för att inte äventyra deras säkerhet.


EnVyUs lämnar återbud till IEM San Jose.


Ersätter EnVyUs gör Counter Logic Gaming, som är hemmahörande i USA. I första omgången ställs Counter Logic Gaming mot G2 Esports som nyligen förlorade Dennis "dennis" Edman till fnatic för att sedan plocka upp Philip "aizy" Aistrup.

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..