×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Vitryssland

StarLadder med miljonfinaler i Minsk

1
StarLadder och ImbaTV har offentliggjort en ny upplaga av StarSeries, nämligen SL i-League StarSeries, som kommer att ha en prispott motsvarande 1,63 miljoner kronor med LAN-finaler i Minsk i början av det kommande året.
Counter-Strike: Global Offensive går spikrakt uppåt, och det märks bland annat när det kommer till prispengar och oförutsedda samarbeten. Senaste nyheten är att StarLadder, som arrangerat alla upplagor av StarSeries, och kinesiska ImbaTV gått in i ett samarbete och presenterat en ny tappning på den tidigare StarSeries-ligan.

Den nya ligan går under namnet i-League StarSeries och har flera former av ökningar från den tidigare StarSeries-upplagan. Bland annat har prispotten gått upp till 200 000 dollar, motsvarande 1,63 miljoner kronor, vilket är fyra gånger så mycket som den tidigare upplagan.

Även mängden folk på LAN-finalerna har ökats, både när det kommer till deltagande lag och åskådare. Totalt åtta lag, från regionerna Europa, Nordamerika, Östeuropa och Kina, kommer att vara på plats lag på plats i Minsk, Vitryssland för finalturneringen i Januari. Lokalen för sagda finaler är Minsk Arena, som erbjuder hela 18 000 sittplatser.

Mer information, till exempel spelformat, startdatum, deltagarlista och prisfördelning, förväntas publiceras inom kort. Värt att notera är att man inte bara kommer att ha CS:GO i denna liga, utan även Dota 2 och Hearthstone.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..