×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

FACEIT-finalerna avgörs på DreamHack Winter

2
Finalerna för FACEIT League 2015 Stage 3 kommer att avgöras på DreamHack Winter 2015, med 250 000 dollar i prispotten.
Som bekant blir det ingen Valve-stämplad major-turnering på DreamHack Winter. Detta har varit allmänt accepterat sedan DreamHack och Valve gick ut med att stoppet i Cluj-Napoca skulle bli en major, vilket lämnar på tok för lite tid för att vinterupplagan av världens största LAN, som går av stapeln ungefär en månad senare, skulle få en turnering av den absolut högsta rangen.

Det har dock offentliggjorts att DreamHack Winter än en gång kommer att ha en turnering av slagkraft, detta när finalerna för FACEIT League 2015 Stage 3 kommer att arrangeras i Elmia, Jönköping i Sverige. Turneringen har, liksom majors, 250 000 dollar i prispotten. De svenska arrangörerna har sagt att turneringen kommer att ha den största CS:GO-scenen någonsin på ett Winter-evenemang, vilket innebär att tävlingen får mer fysiskt utrymme än någonsin förut.

"Vi jobbar hårt för att göra detta till det bästa DreamHack Open Winter hittills", skriver Tomas "greykarn" Lyckedal i samband med offentliggörandet.

Det här blir inte den första gången DreamHack och FACEIT går ihop för ett samarbete i år. Även DreamHacks Open-stopp i Valencia, Spanien övergick till att bli en finalturnering i FACEIT League 2015, detta när Stage 2 avgjordes.

DreamHack Winter 2015 arrangeras i Elmia, Jönköping den 26-29 november. Information om biljettköp och övriga aktiviteter finns att ta del av via deras hemsida.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..