×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Fransk vinst i semifinalen – klara för VM-final

1
Det är klart för final vid World Championships i CS:GO sedan Frankrike besegrat Ryssland i kampen om en finalplats mot Polen.
Förhandsfavoriterna Frankrike är klara för VM-final sedan de besegrat Ryssland med 2-0 i kartor. Väl i final ställs de mot Polen, som slog Sverige tidigare idag. De båda nationerna gör nu upp om VM-titel och förstapriset på motsvarande drygt 400 000 kronor.

Den andra VM-semifinalen bjöd på en viss spänning till att börja med. På Cobblestone var ställningen 15-15 efter full tid och förlängning krävdes för att skilja de båda nationerna åt. Ryssland fick dock svårt med att försvara sig mot fransmännen som kunde säkra övertidsvinsten med siffrorna 16-19. Näst ut var Mirage och Ryssland visade upp ett starkt anfallsspel då de gick till halvtidsvila i ledning med 9-6. Frankrike kunde de också och när det var deras tur att anfalla visade de varför de ses som favoriter till VM-titel. Frankrike säkrade sin andra kartvinst relativt enkelt och blev i och med det klara för final. Ni kan se matchen i officiella VM-streamen.

Ryssland Ryssland vs. Frankrike Frankrike

RU: WorldEdit, seized, hooch, Dosia, flamie
FR: NBK, shox, apEX, SmithZz, Happy


Resultatet innebär att vi får se Polen ta emot Frankrike i denna första VM-final i Counter-Strike: Global Offensive. Förhoppningsvis slipper matchen drabbas av förseningar och avbrott, så att både lag och tittare får de bästa förutsättningarna för en final av absoluta toppklass.

Final - CS:GO-VM

Polen Polen vs. Frankrike Frankrike

PL: innocent, MICHU, peet, SZPERO, Furlan
FR: NBK, shox, apEX, SmithZz, Happy


För Ryssland innebär förlusten att de delar på tredje- och fjärdeplatsen med Sverige sedan lagen kommit överens om att dela på prispengarna för dessa placeringar utan att spela någon bronsmatch. Det innebär alltså att det svenska landslaget, likväl som det ryska, lämnar detta första VM-slutspel drygt 61 500 kronor rikare.

Bild: E-Frag.net

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..