×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Ingen VM-final för svenska landslaget

-3
Polen är klara för VM-final sedan de visat sig vara numret för stora för Sverige i dagens första semifinal. Nu får svenskarna sikta in sig på bronspengen istället.
Det blir inte ett nytt guld i landslagsammanhang för det svenska CS:GO-landslaget, detta står klart sedan de förlorat semifinalen mot Polen med 1-2 i kartor. Sverige får nu ladda om inför bronsmatchen i vilken de ställs mot förloraren i semifinal två där Ryssland och Frankrike drabbar samman just i detta nu.


Delar av det svenska landslaget firar efter en vunnen runda.


Semifinalen började dock lovande för svensk del då de blågula vann den inledande kartan Cobblestone med superjämna 14-16. Sedan tog det roliga slut. Matchens andra karta var Train och Polen började som anfallare. Trots det underläge som brukar tillskrivas anfallarna lyckades Polen med att vinna respektabla nio rundor innan sidbytet. Väl där var Sverige chanslöst. Det polska landslaget utjämnade matchserien edfter att ha fastställt slutresultatet till 16-7.

Det hela skulle alltså avgöras i matchens tredje karta, Dust2. Sverige låg i ledning efter första halvan men när det var dags för dem att försvara sig var de återigen chanslösa mot polackerna. Polen tog hem segern på kartan, och i matchen efter att ha kört över Sverige med 10-1 som anfallare. Slutsresultatet skrevs sedan till 16-10 för Polen.

Polen Polen vs. Sverige Sverige

PL: innocent, MICHU, peet, SZPERO, Furlan
SE: pronax, Xizt, pyth, Devilwalk, pauf


Vilka som tar sig an Polen i VM-finalen avgörs i detta nu då semifinal två mellan Ryssland och Frankrike spelas för fullt. Den matchen kan ni följa i den officiella streamen.

Bild: E-Frag.net

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..