×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

Virtus.pro vinner Crown Invitational och 200 000 kronor

2
Virtus.pro tog hem segern i Crown Invitational efter att ha besegrat hemmahoppet Immunity i två raka kartor.
I Crown Invitational spelade de inbjudna lagen Virtus.pro och Cloud9 mot australienska lag. Av de australiensiska lagen tog sig som väntat Renegades och Immunity vidare till semifinal och där ställdes de mot de inbjudna lagen. Renegades fick möta Virtus.pro och australiensarna lyckades vinna en karta mot topplaget men till slut fick Renegades se sig besegrade. Cloud9 ställdes mot Immunity i sin semifinal och i den matchen gick det australiensiska laget vinnande ur striden med 2-1 i kartor.

I finalen började Immunity bra och de lyckades ta den första kartan Overpass till övertid. Väl i övertiden lyckades Virtus.pro ta hem kartan och de följde upp med att ta hem den andra kartan Mirage med 16-3. Därmed hade de säkrat turneringsvinsten och 200 000 kronor i förstapris.

Slutplaceringar och prisfördelning

1. Polen Virtus.pro – 35 000 australienska dollar (cirka 200 000 kronor)
2. Australien Immunity — 10 000 australiensiska dollar (cirka 60 000 kronor)
3-4. USA Cloud9 — 5 000 australiensiska dollar (cirka 30 000 kronor)
3-4. Australien Renegades — 5 000 australiensiska dollar (cirka 30 000 kronor)
Virtus.pro och Cloud9 är båda inkvalade till major-turneringen DreamHack Cluj-Napoca som drar igång den 30 oktober. Alla lag som deltar i den turneringen återfinns i deltagarlistan.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..