×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Stora namn kommenterar nästa major

7
DreamHack har offentliggjort "stream-teamet" för den kommande major-turneringen i Cluj-Napoca, där vi finner en hel del välkända profiler.
Det är inte ens tre veckor kvar till det att den sjunde major-turneringen i Counter-Strike: Global Offensive arrangeras, detta när DreamHack arrangerar en Valve-stämplad turnering i Cluj-Napoca, Rumänien. Deltagarlistan är spikad sedan två veckor tillbaka, och nu har man även offentliggjort vilka som kommer att ligga bakom produktionen.

När det kommer till de mer modererande rollerna finner vi Paul "ReDeYe" Chaloner som scenvärd medan Richard Lewis kommer att hålla i kopplet hos expertpanelen. I sagda expertpanel finner vi namn som Duncan "Thorin" Shields, Robin "Fifflaren" Johansson och Joona "natu" Leppänen. Som renodlade kommentatorer hittar vi RoomOnFire-duon Anders Blume och Auguste "Semmler" Massonnat flankerade av tre britter och en kanadensare.


Bildkälla: DreamHack


Turneringen, som hålls i Sala Polivalentă, startar den 29 oktober och får sitt avslut den första november efter att en ny Major-vinnare har korats. Den 16 lag starka deltagarlistan för turneringen finner ni i en nyhet om kvalet.

27 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 27 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..