×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Sverige vidare efter första VM-dagen

5
Sverige är klara för slutspel i VM för CS:GO som pågår i den serbiska huvudstaden Belgrad. Svenskarna klarade dock inte att knipa förstaplatsen i sin grupp.
Det blev idel favoritvinster när den första dagen av World Championship spelades under torsdagen. I grupp A gick Sverige vidare efter att ha besegrat Indonesien i kamp om andraplatsen i gruppen. Vann gruppen gjorde Tyskland som besegreade Sverige i en match som i mångt och mycket förstördes av diverse avbrott. Sverige var dock nära en upphämtning sedan de förlorade första halvan på Cache med 2-13. Matchen slutade sedan 16-13 till Tyskland.

I den något decimerade andra gruppen, grupp B, stod Ryssland upp för favoritskapet och besegrade båda sina motståndare med 2-0. Spelformatet för gruppen ändrades till bäst av tre just för den endast innehöll tre lag i och med det sena portugisiska avhoppet. I kampen om andraplatsen var det Kirgizistan som övertygade då de slog det afrikanska hoppet Tunisien med 2-0.

Vidare till slutspel vid CS:GO-VM:

Klicka på bilden nedan för att komma till en överblick av gruppspelet.



Morgondagen inleds med ett par riktigt intressanta möten då Frankrike tar emot USA samtidigt som Belgien ställs mot Kanada. Sedan fortsätter gruppspelet under dagen och våra vänner i väst, Norge, gör entré i turneringen klockan 11:45 då de ställs mot Singapore.

Frankrike Frankrike vs. USA USA

FR: NBK, shox, apEX, SmithZz, Happy
US: anger, jdm64, mOE, tarik, RUSH

Kanada Kanada vs. Belgien Belgien

CA: FNS, NAF-FLY, SEMPHIS, daps, DAVEY
BE: ScreaM, Ex6TenZ, to1nou, NpK, Davidp


Vill ni följa morgondagens VM-matcher gör ni det lättast via den officiella streamen. Glöm inte heller att betta på matcherna i CS-tipset.

Toppbild: E-Frag.net Flaggor: Nordic Factory

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..