×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

Virtus.pro och Cloud9 äntrar Australien under Crown Invitational

1
I helgen är topplagen Virtus.pro och Cloud9 i Australien för att möta bland andra Renegades och Immunity i en turnering med motsvarande 450 000 kronor i prispotten.
I helgen spelas en mini-turnering i Australien vid namn Crown Invitational. Topplagen Virtus.pro och Cloud9 har blivit inbjudna direkt till semifinalerna i turneringen. Fyra lokala lag, inklusive Renegades och Immunity, tävlar om de sista två semifinalplatserna och i prispotten finns 55 555 dollar (cirka 450 000 kronor).

Under fredagen spelas gruppspelet där de fyra lokala lagen deltar och de två bäst placerade i gruppen tar sig vidare till slutspelet. Slutspelet spelas på lördagen med ett enkelt slutspelsträd där Virtus.pro och Cloud9 spelar i olika semifinaler.
Gruppspelslag

Australien Renegades
Australien Team Immunity
Australien Chiefs
Australien SYF Gaming

Klara för semifinal

Polen Virtus.pro
USA Cloud9
Som vi tidigare har publicerat kommer turneringen att spelas på ett casino. Åldersgränsen för publiken på plats är 18 år och de förväntas även kunna dricka alkohol medan de kollar på matcherna vilket förhoppningvis bäddar för en entusiastisk publik. Notera att matcherna spelas i Melbourne vilket ligger nio timmar före Sverige tidszonsmässigt. Matcherna kan följas via den officiella livestreamen.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..