×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

TSM två-nollar fnatic — klara för WB-final mot VP

1
Danska Team SoloMid övertygar mot svenska fnatic i sin PGL-öppningen och tar sig vidare till winner bracket-final. Nu är dagens omgång förbi, och spelarna gör sig redo för morgondagens WB-final och elimineringsmatch.
Den första dagen är över på PGL Season 1-finalerna, och dagens tidigare två-noll-match mellan Virtus.pro och Team Liquid har följts upp av ytterligare en två-nolla. Det är nämligen Team SoloMid som besegrat svenska fnatic i den andra winner bracket-matchen, detta med inte alltför övertygande siffror.

Svensklaget valde att spela öppningsmötet på Inferno, där de fick en tuff inledning som det anfallande laget. En förlorad pistolrundan och första vapenrundan satte dem i ett 0-6-underläge, men lyckades därefter skärpa till sig och vinna sex av de kommande nio rundorna. Sedan vann fnatic kartans andra pistolrunda, men endast för att falla till ett nödköp från det danska motståndet. TSM gick snabbt upp till en 14-9-ledning, men tycktes ha svårt att avsluta kartan när fnatic började klättra tillbaka. I slutändan krävdes det alla ordinarie rundor för att stänga matchen.

Team SoloMids kartval, Dust2, följde, och som försvarare lyckades fnatic få en riktigt bra start. Fem raka rundvinster och därefter en hyfsat rak 9-1-ledning bäddade för ett positivt slutresultat, men då drog Team SoloMid i en extra växel. Man vann de sista fem rundorna i halvan, öppnade den andra halvan med en pistolvinst och plötsligt låg man lika. TSM gick även om svenskarna, och med endast en rundförlust avslutade man kartan med 16-10 och således matchen med 2-0.

Sverige fnatic vs. Danmark Team SoloMid

fnatic: pronax, JW, flusha, olofm, krimz
TSM: karrigan, dupreeh, device, cajunb, Xyp9x


fnatic med kniven mot strupen imorgon

Förlusten innebär att fnatic under morgondagen kommer att möta Team Liquid i en bäst-av-tre-match som innebär vinna eller försvinna för båda lagen. Senare under dagen kommer även Team SoloMid möte Virtus.pro i winner bracket-finalen. Skulle fnatic vinna mötet med Liquid möter man sedan förloraren i den sistnämnda matchen i kampen om en finalplats.

USA Team Liquid vs. Sverige fnatic

Liquid: adreN, Hiko, nitr0, EliGE, FugLy
fnatic: pronax, JW, flusha, olofm, krimz

Polen Virtus.pro vs. Danmark Team SoloMid

VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
TSM: karrigan, device, dupreeh, cajunb, Xyp9x

Streamen som gäller för turneringen är PGL.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..