×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Virtus.pro slår Liquid — fnatic mot TSM härnäst i PGL

1
Det har blivit dags för finalturneringen av PGL Season 1, detta med Virtus.pro, Team Liquid, fnatic och Team SoloMid i Bukarest, Rumänien.
Efter flera faser av onlinespel har det blivit dags för finalturneringen i PGL:s första "riktiga" säsong. På plats i Rumäniens huvudstad, Bukarest, är svensklaget fnatic, de regerande mästarna Team SoloMid, ESL ESEA Dubai-vinnarna Virtus.pro och major-aktuella Team Liquid. De två sistnämnda har precis avgjort öppningsmatchen i turneringen, där polackerna vann med 2-0.

Den första kartan var Overpass, där Virtus.pro fick med sig tio rundor i halvtid mot jänkarnas fem. Därefter lyckades Liquid vinna en hel del rundor i rad för att gå om sitt motstånd och ta ledningen. Dessvärre för Spencer "Hiko" Martin misslyckades han och mannar med att hålla ledningen, utan förlorade kartan med knappa 14-16.

Overpass var Liquids kartval, vilket nu innebar att man hade den tuffa uppgiften att besegra Virtus.pro på Mirage för att tvinga fram en tredje karta. Uppgiften visade sig vara exakt lika svår som väntat, då halvtidsresultatet löd 9-6 till den anfallande polska femman. När man sedan ställde upp sitt försvar gjorde man det svårt för Liquid att få någon större kontroll i halvan, och vann sedan kartan med 16-9 och matchen med 2-0.

Polen Virtus.pro vs. USA Team Liquid

VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
TL: Hiko, adreN, nitr0, EliGE, FugLy


fnatic mot TSM härnäst

Härnäst är det dags för det klassiska mötet mellan fnatic och Team SoloMid. Lagen möttes även i finalen i PGL:s testsäsong, där danskarna vann och således knep sin första internationella LAN-titel någonsin. Sagda match var schemalagd att börja 16:00, men tros dröja efter att den tidigare matchen haft en timmes försening. Vinnaren möter alltså Virtus.pro i winner bracket-final, medan förloraren går ner till lower bracket och slåss med Team Liquid om sitt turneringsliv.

Sverige fnatic vs. Danmark Team SoloMid

fnatic: pronax, JW, flusha, olofm, krimz
TSM: karrigan, dupreeh, device, cajunb, Xyp9x


Streamen som gäller för turneringen är PGL.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..