×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Slovenien

Sloveniens lagkapten i TWC VAC-bannad

6
Nino "n1nnx" Vojinović, lagkapten för Slovenien i tävlingen TWC, The World Championships, har blivit bannad av VAC.
Sloveniens lagkapten i nationstävlingen The Worlds Championships, Nino "n1nnx" Vojinović, har blivit bannad av Valves egna antifusk-system VAC. Detta framgår av profil på Steam. Huruvida bannen kommer från spel i tävlingsmatcher eller något helt annat är oklart i dagsläget.





Hur som helst är det troligt att Vojinovićs anseende skadats allvarligt och att det skulle kunna få konsekvenser för både hans och Sloveniens deltagande i TWC. Slovenien ska i det europeiska kvalet av TWC möta Polen i en direkt avgörande match om en plats i huvudturneringen.

Det här är inte första gången som en relativt känd spelare råkar ut för att bli VAC-bannad. Ett av de kändaste fallen är med svenske emilio, som blev VAC-bannad under en match i Fragbite Masters. En video från händelsen kan ses på Youtube.

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..