×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Danmark drar sig ur världsmästerskapen

1
E-Frags The World Championships 2015 får sig en liten smäll när den massiva CS-nationen Danmark tvingas lämna återbud till turneringen.
Danmark har länge varit en av de starkaste nationerna i Counter-Strike, specifikt i Global Offensive med topplag som Team SoloMid, Team Dignitas och SK Gaming. Tyvärr har det nu offentliggjorts att nationens landslag måste hoppa av världsmästerskapen The World Championships 2015.

Anledningen är att man kort och gott inte lyckats samla ihop en femma som kan representera landet på LAN-finalerna. Situationen är väldigt lik Danmarks insats i Europamästerskapen i fjol, där man skippade LAN-finalerna och ersattes av Polen, som tog sig ända till final.

"Danmark kommer inte spela mer i årets The World Championships", skriver Jacob "Pimp" Winneche på Twitter och fortsätter. "För andra året i rad misslyckas vi med att samla ihop ett lag som kan spela LAN-finalerna om vi skulle kvala in. Efter en förstaplats i gruppspelet ber jag om ursäkt till alla som följer turneringen, dålig timing och avsaknad av dedikation har orsakat detta."

Danmark var klara för det avslutande slutspelsträdet, där man skulle möta Nederländerna. Det är ännu oklart om man kommer att ersättas i slutspelsträdet och om det skulle påverka alla matcher eller bara den enskilda matchen. Även Sverige spelar i samma stadie och möter Kazakstan i öppningsomgången.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..