×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

cogu återvänder till CS

6
Den brasilianska AWP-legendaren från 1.6, Raphael "Cogu" Camargo talade igår natt om för sin stream att han tänker satsa på en comeback i CS:GO.
Precis då Gabriel "FalleN" Toledo har säkrat sin plats som CS:GO:s bästa AWP:are ser det ut som att hans titel kan komma att bli ifrågasatt. Detta då ingen mindre än Raphael "Cogu" Camargo bekräftade att han tänker börja träna inför sin CS comeback från och med idag.

För de som är obekanta med cogu så var han igenkänd som en av världens bästa AWP:are i 1.6, och betraktad som den största anledningen bakom sitt helbrasilianska lag mibrs internationella framgångar. Dessa framgångar inkluderar vinster på ESWC 2006, två Latinamerikanska CPL-LAN samt shgOpen 2007.



Tredje gången gillt?

Det är däremot inte första gången brasilianen har talat om att återvända fullt ut till CS: När GO först kom ut 2012 lyckades han kvalificera till ESWC 2012-finalerna tillsammans med ProGaming.TD, men tog sig inte förbi gruppspelet. Laget spelade även på DreamHack Winter 2012, men fick nöja sig med en åttondeplats efter en förlust mot NiP i kvartsfinalerna.

I november förra året talade han även om ytterligare en återvändo till CS, men hade lite att visa när allt var sagt och gjort, förhoppningsvis för oss så blir detta den "äkta" comebacken för cogu.

Översättning gjord av redditanvändaren Icsadao

26 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 26 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..