×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

Grupper och andra Dubai-detaljer släppta

2
ESL ESEA Pro League Invitational Dubai närmar sig, och nu har arrangörerna offentliggjort vilka som kommer att slåss i turneringens öppningsstadie.
Efter den passerade major-turneringen ESL One Cologne 2015 behöver inte folk vänta länge för en turnering med samma offentliga prispott, 250 000 dollar, då ESL ESEA Pro League Invitational arrangeras i Dubai nästa vecka. På plats är några av de definitivt bästa lagen i världen, däribland major-finalisterna fnatic och EnVyUs samt de globalt erkända lagen Team SoloMid, Virtus.pro, NiP Gaming, Na`Vi, Cloud9 och Titan.

Vilka som kommer att åka ner till Förenade Arabemiraten är sedan tidigare klart, men inte riktigt vilka lagen kommer att ställas mot i gruppspelet på plats. Detta har nu offentliggjorts av arrangörerna, och det visar sig att fnatic och Team SoloMid återigen delar grupp, detta med Na`Vi och Titan. Med andra ord kommer NiP Gaming att ställas mot EnVyUs, Virtus.pro och Cloud9.

Grupp A

Frankrike EnVyUs
Happy, NBK, kioShiMa, kennyS, apEX
Polen Virtus.pro
TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
Sverige NiP Gaming
allu, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
USA Cloud9
n0thing, sgares, shroud, Skadoodle, fREAKAZOiD

Grupp B

Sverige fnatic
pronax, JW, flusha, olofm, krimz
Danmark Team SoloMid
cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x
CIS Natus Vincere
GuardiaN, Edward, flamie, seized, Zeus
Frankrike Titan
Ex6TenZ, Maniac, RpK, shox, SmithZz
Ovanstående gruppspel spelas, trots kritik under förra upplagan av ESL ESEA Pro League, bäst av en kartor. Det vinnande laget i varje grupp avancerar direkt till semifinal, medan tvåan och trean möts i en sorts kvartsfinal. Slutspelet spelas bäst av tre kartor i ett single elimination-bracket, medan finalen avgörs bäst av fem kartor. På plats står alltså 250 000 dollar, varav 100 000 går till det vinnande laget.

Slutplaceringar

1. 100 000 dollar (cirka 844 000 kronor)
2. 60 000 dollar (cirka 506 500 kronor)
3-4. 25 000 dollar (cirka 211 000 kronor)
5-6. 12 500 dollar (cirka 105 500 kronor)
7-8. 7 500 dollar (cirka 63 500 kronor)
ESL ESEA Pro League Invitational Dubai arrangeras den 10-12 september i samband med expo-evenemanget GAMES 15 i Dubai International Marine Club. Fragbite kommer att vara på plats för att täcka evenemanget, så håll ögon och öron öppna!

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..