×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Så kvalar du till majorn i Cluj-Napoca

1
DreamHack och FACEIT har offentliggjort information om den europeiska kvalprocessen mot 250 000-dollarturneringen DreamHack Cluj-Napoca.
Tidigare i veckan offentliggjordes det att den sjunde major-turneringen kommer att arrangeras på DreamHack Cluj-Napoca i Rumänien. Redan då stod hälften av deltagarlistan klar, då lag som tog sig till slutspel på ESL One Cologne automatiskt säkrat en plats till det rumänska evenemanget. Nu har arrangörerna presenterat information om hur man gör för att få vara en del av deltagarlistan.

Som tidigare presenterat kommer det internationella offline-kvalet att spelas i Stockholm, med fyra dagar i Monster Energy DreamHack Studios och den avgörande, femte dagen på Annexet i anslutning till Ericsson Globe. Innan dess måste dock onlinebaserade förkval att utspela sig, något arrangörerna nu presenterat.

Drar igång på lördag

För Europas del kommer två stycken online-förkval att spelas, och totalt skall fem platser till Stockholm tävlas ut. Det första kvalet spelas redan nu till helgen, och börjar med ett öppet kval där 512 lag kommer att slåss om att bli topp åtta. De åtta lagen som placerar sig bäst i det öppna kvalet kommer sedan att drabbas med åtta förinbjudna kvallag i kampen om att ta en av de två första platserna till Stockholm.

Kval #1: 5-6 september

Dag 1: Öppet kval med 512 lag
Dag 2: Stängt kval med 8 lag från öppna kvalet och 8 inbjudna lag.
Topp 2 tar sig till Stockholm

Inbjudna till stängda kvalet

CIS HellRaisers
Danmark Team Dignitas
Danmark SK Gaming
Danmark Reason Gaming
Tyskland PENTA Sports
Polen Dobry&Gaming
Norge Copenhagen Wolves
Turkiet Space Soldiers
Efter att ovanstående kval spelats kommer kval nummer två att arrangeras veckan därpå. Där kommer samma process att avbetas, det vill säga ett öppet kval med plats för 512 lag där de åtta bästa går till ett stängt stadie. Där kommer de åtta bästa lagen som inte tog sig vidare från kval #1 att vänta på en till chans att ta sig till Stockholm. Totalt tre lag kommer att avancera från detta kval.

Kval #2: 12-13 september

Dag 1: Öppet kval med 512 lag
Dag 2: Stängt kval med 8 lag från öppna kvalet och 8 lag från kval #1.
Topp 3 tar sig till Stockholm
För att hitta anmälningslänkar och ännu mer detaljerad information kring strukturen och upplägget beger ni er till DreamHack.se.

Kommer du försöka kvala till DreamHack Cluj-Napoca?

288 personer har röstat

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..