×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CUP

kavorka vinner Fragbite Cup #2

5
Den andra upplagan av Fragbite Cup är avslutad, och vinnarna är kavorka som besegrade ELEFANTERNA i en otroligt jämn final.
Under söndagen bjöds det på Counter-Strike-turnering här på Fragbite när vi, tillsammans med Xtrfy, anordnade den andra upplagan av Fragbite Cup. Totalt 48 lag ställde upp i turneringen — och efter sex omgångar har vinnarna av fem sprillans nya Xtrfy XGP1-L4-musmattor korats.

De två lag som tog sig längst i turneringen var kavorka och ELEFANTERNA. Finalen spelades i en bäst-av-tre-drabbning där Cache stod som första karta. Det förstnämnda laget fick sig en bekväm start som försvarare där halvtidsresultatet löd 9-6. Det blev dock lite tuffare när sidbytet skedde, men i slutändan lyckades dem ta det sista steget för att vinna kartan med jämna 16-13.

Den andra kartan, Mirage, visade sig bli en riktig krigszon när ett försvarande kavorka återigen fick 9-6 med sig i halvtid. Återigen lyckades ELEFANTERNA bjuda upp till dans, och gick hand i hand fram till 13-13 innan kavorka gjorde ett lyckat försök att gå ifrån och avsluta matchen med en, återigen knapp, 16-14 vinst.

Sverige ELEFANTERNA vs. Sverige kavorka

ELEFANTERNA: pkr, hjallie, mikael, mekkelite, keno
kavorka: gerten, URBANOWSKIJ, D-Vitamin, odenWoW, Defuq

Cache: 13-16 (6-9)
Mirage: 14-16 (6-9)


Är ni sugna på att se hur hela slutspelsträdet utspelade sig beger ni er till vårt bracket.

Slutplaceringar

1. Sverige kavorka — 5st Xtrfy XGP1-L4
2. Sverige ELEFANTERNA
3-4. Sverige Team Halloj
3-4. Sverige WIZEGUYZ
5-8. Sverige BRINGERS
5-8. Sverige HsDirr!
5-8. Sverige -bALLERS-
5-8. Sverige aftonblabet

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..