×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

mousesports förändrar — NiKo tillbaka

2
Efter att ha agerat bänkvärmare under en längre period är Nikola "NiKo" Kovač tillbaka i tyskbaserade mousesports startfemma.
Under en längre tid har Nikola "NiKo" Kovač ansetts vara en av de största talangerna i Counter-Strike-scenen, men har haft svårt att visa sig då han bänkades i förmån till PENTA Sports-trion som rekryterades i maj. Han har dock agerat inhoppare både för Team Kinguin och SK Gaming, och har fått en hel del uppmärksamhet tack vare det.

Insatserna på Gaming Paradise-kvalet och IEM Gamescom har fått folk att säga att han kommer att ersätta en av de före detta PENTA-spelarna, något som nu visar sig vara sant. Från och med nu i helgen är Kovač nämligen tillbaka i mousesports startfemma, detta när han ersätter Timo "Spiidi" Richter.

"I'm so happy to play in the starting roster of mousesports again. It was hard to watch my team competing without me, but now I'm back and I would like to thank mousesports and our sponsors BenQ, EpicGear, Unikrn & Sennheiser for this opportunity. I'm coming back much stronger!" uttalar sig NiKo.

Den ersatte spelaren, Spiidi, är kvar i organisationen. Dock kommer han att få sitta på bänken i beredskap för att agera inhoppare i framtiden. Följande spelare representerar mousesports.

mousesports

Turkiet Fatih "gob b" Dayik
Nederländerna Chris "chrisJ" de Jong
Tyskland Denis "denis" Howell
Tyskland Johannes "nex" Maget
Bosnien Nikola "NiKo" Kovač
Tyskland Timo "Spiidi" Richter (Bänkad)

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..