×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

NiP, fnatic m.fl. i ESL ESEA Pro League

1
ESL och ESEA har offentliggjort deltagarlistan för den andra upplagan av deras 500 000 dollar värdefulla Pro League-turnering.
Tidigare i sommar avgjordes den första säsongen av ESL ESEA Pro League, där 500 000 dollar tävlades ut till några av de bästa lagen i världen. Hälften av prispotten gick till finalerna, som arrangerades i ESL:s studio i Köln, Tyskland, där det var fnatic som tog hem den största andelen efter en 3-1-vinst över Cloud9.

Nu är det dags för en sprillans ny säsong, och arrangörerna har offentliggjort deltagarlistan för denne. Precis som förra säsongen är listan uppdelad i två divisioner; Europa och Nordamerika. I vår närmsta division finnes föga oväntat de svenskbaserade lagen fnatic och NiP Gaming. Någon skymt av major-kvartsfinalisterna Team Kinguin, synes inte.


fnatic kommer försöka försvara titeln från i somras.


Utöver ovan nämnda lag ser vi även ESL One-slutspelslagen EnVyUs, Virtus.pro, Team SoloMid, och Natus Vincere, liksom många andra topplag. I den nordamerikanska divisionen är lagen också ganska förutsägbara, däribland major-deltagarna Cloud9, Counter Logic Gaming och slutspelslaget Luminosity.

Europa

Sverige fnatic
Sverige NiP Gaming
Frankrike EnVyUs
Polen Virtus.pro
Danmark Team SoloMid
CIS HellRaisers
CIS Natus Vincere
Frankrike Titan
Danmark Team Dignitas
Danmark SK Gaming
Europa mousesports
Tyskland PENTA Sports

Nordamerika

USA Cloud9
Brasilien Luminosity
USA Counter Logic Gaming
Världen Mythic
USA Team Liquid
USA compLexity
USA Sponsorless
USA 3sUP
USA F.d. LunatiK
USA EnemyGG
USA Method
Kanada FolloweSports
ESL ESEA Pro League Season 2 är schemalagd att dra igång den 15 september. Ovanstående divisioner kommer inte att "cross-spelas" förrän finalerna, dit de fyra bästa från varje division går. Någon detaljerad information om dessa finaler har inte offentliggjorts.

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..