×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

ESL ESEA Dubai utökar — TSM inbjudna trots allt

4
Efter att ha fått stå emot en hel del kritik har Electronic Sports League offentliggjort att man expanderar deltagarlistan för det kommande Dubai-evenemanget, och bjuder därmed in Team SoloMid och Titan.
Tidigare i somras offentliggjordes ESL ESEA Pro League Invitational, som arrangeras i Dubai, Förenade Arabemiraten. Då var det tänkt att endast sex lag skulle få deltaga, detta baserat på ESL:s egna världsranking. När danska Team SoloMid, ett av halvårets absolut mest framgångsrika lag, då inte fick en inbjudan gick spelarna och fansen i taket.


karrigan & co. får åka till Dubai trots allt.


Redan då kommenterade ESL:s Ulrich Schulze kritiken, och påpekade att man kan utöka deltagarlistan. Nu har detta gjorts, och istället för sex kommer åtta att få spela turneringen. I och med detta bjöds alltså två nya lag in för att spela, och som förväntat är Team SoloMid det ena av dem. Den sista platsen går till inga mindre än franskbaserade Titan, som senast förra veckan sågs åka ut i gruppspelet på ESL One Cologne.

ESL ESEA Pro League Invitational Dubai

Sverige NiP Gaming
allu, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
Sverige fnatic
pronax, flusha, JW, olofm, krimz
CIS Natus Vincere
GuardiaN, Edward, flamie, seized, Zeus
Polen Virtus.pro
TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
Frankrike EnVyUs
Happy, NBK, kioShiMa, kennyS, apEX
USA Cloud9
n0thing, sgares, shroud, Skadoodle, fREAKAZOiD
Danmark Team SoloMid
cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x
Frankrike Titan
Ex6TenZ, Maniac, RpK, shox, SmithZz
ESL ESEA Pro League Invitational arrangeras alltså i Dubai i samband med evenemanget GAMES 15 den 10-12 september. Prispotten matcher den för major-turneringar, nämligen 250 000 dollar. Någon mycket mer detaljrik information har inte offentliggjorts.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..